Over mij

Hallo, Wat leuk dat je mijn blog komt bekijken. Laat ik me eerst even voorstellen. Ik ben Monique, woon samen met Gert en heb 2 zoons Robin en Thijmen. Van jongs af aan ben ik altijd wel creatief geweest. Haken, breien, borduren, textiel schilderen en sinds 2011 helemaal verslaafd aan kaarten maken. Ik ben begonnen met borduren en 3D. Daar is nu stempelen en scrappen bijgekomen. Dat vind ik nu wel het leukste om te doen. Ik hoop dat je mijn blog leuk vindt en een reactie is altijd welkom.zaterdag 30 mei 2020

Omdat jij mijn maatje bent

Hallo allemaal,

Vandaag heb ik een cadeaudoosje voor jullie gemaakt. Want hoe leuk is het om iemand te verrassen met een klein cadeautje dat verpakt is in een superlief klein doosje. 

 

Voor de basis heb ik een nieuwe Dutch Doobadoo mal gebruikt. Deze heb ik overgenomen uit wit cardstock. Daarna heb ik de binnenmaten overgenomen uit het o zo mooie designpapier Spring's Arrival.

Paper Bloc Spring's Arrival
011/0656
6011/0656 Paper bloc Spring's Arrival


Bij dit designpapier zijn er ook nog de gave labelvellen. Bij deze labelvellen zit een vel met diverse afbeeldingen. Ook de labeltjes mogen natuurlijk niet ontbreken. 


De vlinder is van Dutch Doobadoo.


Met een lintje maak het doosje bovenaan dicht. Ik heb er nog een touwtje omheen geknoopt met daaraan vastgemaakt het labeltje.

Ik hoop dat ik je een beetje heb kunnen inspireren.

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog.

Dan wens ik je nog een hele fijne dag en tot de volgende keer!

Liefs,2 opmerkingen: