Over mij

Hallo, Wat leuk dat je mijn blog komt bekijken. Laat ik me eerst even voorstellen. Ik ben Monique, woon samen met Gert en heb 2 zoons Robin en Thijmen. Van jongs af aan ben ik altijd wel creatief geweest. Haken, breien, borduren, textiel schilderen en sinds 2011 helemaal verslaafd aan kaarten maken. Ik ben begonnen met borduren en 3D. Daar is nu stempelen en scrappen bijgekomen. Dat vind ik nu wel het leukste om te doen. Ik hoop dat je mijn blog leuk vindt en een reactie is altijd welkom.dinsdag 31 oktober 2017

Uitgelicht Dutch Doobadoo Fold Card Art Fold 2

Hallo allemaal,

Gezellig dat jullie weer langskomen op mijn blog. Het is weer maandag en dat betekent weer een nieuwe "UITGELICHT" op ons Dutch Doobadoo Blog. Deze week hebben we gekozen voor deze Stand Up mal, de Fold Card Art Fold 2.Dit is dan mijn voorbeeld geworden. Ik heb nog maar eens een Halloween kaart van gemaakt. Echt zo leuk om te doen. Ik ben begonnen door de grootste maat over te nemen uit zwart cardstock. Ook de grootste maat van de mal die binnen in de mal zit, heb ik overgenomen uit zwart cardstock.

Daarna heb ik een maatje kleiner overgenomen uit designpapier  Halloween van Noor! Design. Ook de uiltjes zijn van Noor! Design. De linkeruil heb ik voorzien van een hoed zodat het net een tovenaar lijkt hihi. Deze hoed, de vleermuis in de boomstam en het spookje onderaan komen uit de Paper Art Halloween. Echt een superleuke paperart!

Dutch Paper Art Black Halloween
472.950.001

Onderaan heb ik nog wat pompoenen geplakt. Ook deze zijn van Noor! Design. 

Linksboven heb ik nog een spinnenweb geplakt. Ik vond het daar nog een beetje kaal en het spinnenweb paste er precies bij.

Dutch Paper Art Black Spider
472.950.004

Als ik een kaart helemaal klaar heb, kijk ik altijd of ik nog "kale" plekken zie (plekjes waarbij ik het gevoel heb dat ik daar nog iets mis). Deze "vul" ik altijd op met parels die ik maak met de Dutch Doobadoo Pearl Pen. Met een malletje wordt het vaak te vol, maar met een pearl pen los je dit heel subtiel op. Ik heb op het plaatje rechtsboven 3 hele kleine pareltjes gemaakt. Dat is ook zo handig met de pearl pen. Je kunt net zulke grote of kleine parels maken als je wilt.

Dutch Pearl Pen Black
870.003.090
Ik hoop dat je het leuk vindt en dat ik je een klein beetje heb kunnen inspireren.

Dan wens ik je nog een hele fijne dag en tot de volgende keer!

Liefs,1 opmerking:

  1. Super leuke kaart geworden al weet ik nog steeds niet hoe je deze nu neerzet c.q. in elkaar vouwt! Groetjes Betha

    BeantwoordenVerwijderen