Over mij

Hallo, Wat leuk dat je mijn blog komt bekijken. Laat ik me eerst even voorstellen. Ik ben Monique, woon samen met Gert en heb 2 zoons Robin en Thijmen. Van jongs af aan ben ik altijd wel creatief geweest. Haken, breien, borduren, textiel schilderen en sinds 2011 helemaal verslaafd aan kaarten maken. Ik ben begonnen met borduren en 3D. Daar is nu stempelen en scrappen bijgekomen. Dat vind ik nu wel het leukste om te doen. Ik hoop dat je mijn blog leuk vindt en een reactie is altijd welkom.woensdag 1 november 2017

Dutch Doobadoo Sketch Challenge #33

Hallo allemaal,

Tijd voor gezelligheid onder het genot van een kopje thee.  Genieten van de nieuwe challenge.


Deze keer hebben we een Card Art model gekozen.

Dit is dan mijn voorbeeld geworden.


De basis heb ik overgenomen uit wit cardstock. Daarna de binnenmaten uit designpapier Ten Miles van Noor! Design. Wat een gaaf papier is dit toch.

Het plaatje is van Syta en heb ik geplakt op ribbelkarton. Daarna dit weer geplakt op een blauwe mal van Noor! Design.

Kennen jullie de Label Art van Dutch Doobadoo? Echt zo handig dit. In dit A4 formaat kraft vel zitten diverse kant-en-klare labels met teksten in Engels en Nederlands. 

Dutch Label Art Everyday-uk
474.007.003


Op deze label, in de bloemetjes en ook bovenaan heb ik nog wat parels gemaakt met de pearlpen. Wist je dat we bij Dutch Doobadoo verschillende kleurtjes parelpennen hebben? Deze keer heb ik de kleur mintgroen gebruikt. 

Dutch Pearlpen Mint
870.003.330
Bij de bloemetjes horen natuurlijk blaadjes. Ik heb hiervoor blaadjes uit diverse Paper Art vellen gebruikt. 

Nieuw zijn de Dutch Craft Art Leaves 3. Ook weer zo gaaf. En ik vind het ook zo leuk dat er een aantal al aan elkaar zitten. Dus heb je gelijk een bosje. 

Dutch Craft Art Leaves 3
479.002.013


Dutch Paper Art Leaves Small-Big
472.948.049


Dutch Paper Art Leaves 2
472.948.044


En bij een theepot mogen natuurlijk de Noor! Design malletjes theepot en theekop niet ontbreken. Ik heb ze allebei 2 x uitgestanst. Daarna heb ik ze op elkaar geplakt. 

Je kunt meedoen met onze challenge tot eind november 2017 door een foto van je creatie te plaatsen in onze Dutch Doobadoo Challenge groep op Facebook.


Heb je geen Facebook? Dan kun je een foto van je creatie inclusief je naam mailen naar: joyce@dutchdoobadoo.nl.

En natuurlijk hebben we aan deze challenge ook weer een leuke prijs verbonden. We kiezen eind november met random de winnaar (wel zo eerlijk, dan maakt iedereen evenveel kans). De winnaar krijgt van ons een Dutch Doobadoo prijzenpakket.

We hopen dat jullie allemaal meedoen met de Dutch Doobadoo Challenge. Heel veel succes!

Ik hoop dat ik je een beetje heb kunnen inspireren. 

Dan wens ik je nog een hele fijne dag en tot de volgende keer!

Liefs,Geen opmerkingen:

Een reactie posten