Over mij

Hallo, Wat leuk dat je mijn blog komt bekijken. Laat ik me eerst even voorstellen. Ik ben Monique, woon samen met Gert en heb 2 zoons Robin en Thijmen. Van jongs af aan ben ik altijd wel creatief geweest. Haken, breien, borduren, textiel schilderen en sinds 2011 helemaal verslaafd aan kaarten maken. Ik ben begonnen met borduren en 3D. Daar is nu stempelen en scrappen bijgekomen. Dat vind ik nu wel het leukste om te doen. Ik hoop dat je mijn blog leuk vindt en een reactie is altijd welkom.maandag 27 november 2017

Uitgelicht Dutch Doobadoo Card Art Pinquïn

Hallo allemaal,

Gezellig dat jullie weer langskomen op mijn blog. Het is weer maandag en dat betekent weer een nieuwe "UITGELICHT" op ons Dutch Doobadoo blog. Deze week hebben we gekozen voor de leuke Card Art Pinquïn.


Dit is dan mijn voorbeeld geworden.


Voor de basis heb ik de Card Art Triptych 3 gebruikt. Die heb ik overgenomen uit wit cardstock. Daarna de binnenmaten uit Designpapier Winter van Noor! Design. De randen van het designpapier heb ik eerst ruw gemaakt met de distresser en daarna wat wit gemaakt met de witte gesso.

Dutch Card Art Triptych 3
470.713.644

Dutch Doobadoo Gesso Wit
870.002.010

In het midden dus de pinquïn. Onderaan heb ik de Noor! Design sneeuwrand geplakt en daarbovenop de foamball clay. Die heb ik ook op de sjaal en op de muts geplakt.

Op de beide buitenkanten heb ik een mask gelegd uit de  Mask Art Multistencil Xmas en ingesmeerd met de structuurpasta. Deze multistencil bestaat uit 4 verschillende masks van A5 formaat. Die moet je eerst losknippen. Op elke mask zit een gaatje, zodat je ze aan een ring kan vastmaken.

Dutch Mask Art Multistencil Xmas
470.815.810

Dutch Doobadoo Structuurpasta
870.000.000

De zijkanten heb ik verder versierd met Noor! Designmallen (boomstammen, tekst winter en een lantaarnpaal). Bij Dutch Doobadoo hebben we ook hele leuke Paper Art Pinquïnen. En die moest ik er natuurlijk bijplakken.

Dutch Paper Art Pinquïn
472.948.046

En om het helemaal af te maken, mochten ook deze keer de parels niet ontbreken. Ik heb deze keer de zwarte parel pen gebruikt.

Dutch Pearl Pen Black
870.003.090

Ik hoop dat ik je een beetje heb kunnen inspireren.

Bedankt voor je bezoekje aan mijn blog. Dan wens ik je nog een hele fijne dag en tot de volgende keer!

Liefs,
Ons Design Team heeft weer leuke voorbeelden gemaakt om

Geen opmerkingen:

Een reactie posten