Over mij

Hallo, Wat leuk dat je mijn blog komt bekijken. Laat ik me eerst even voorstellen. Ik ben Monique, woon samen met Gert en heb 2 zoons Robin en Thijmen. Van jongs af aan ben ik altijd wel creatief geweest. Haken, breien, borduren, textiel schilderen en sinds 2011 helemaal verslaafd aan kaarten maken. Ik ben begonnen met borduren en 3D. Daar is nu stempelen en scrappen bijgekomen. Dat vind ik nu wel het leukste om te doen. Ik hoop dat je mijn blog leuk vindt en een reactie is altijd welkom.maandag 23 oktober 2017

Uitgelicht Dutch Doobadoo

Hallo allemaal,

Gezellig dat jullie weer langskomen op het Dutch Doobadoo blog. Het is weer maandag en dat betekent weer een nieuwe "UITGELICHT". Deze week hebben we gekozen voor deze Card Art mal met raam.


Natuurlijk ben ik ook aan de slag gegaan met de Card Art Raam en heb er een kerstkaart van gemaakt.


De basis heb ik overgenomen uit zwart cardstock. Daarna heb ik de binnenmaten uit het designpapier van Noor! Design genomen. 

Middenin het raampje heb ik de huisjes uit de Noor! Sneeuwbol geplakt. Deze lopen rond aan de onderkant. Als je ze dan aan de achterzijde van het raampje plakt, krijg je aan beide zijdes van het raam een kleine opening tussen de mal en de hoek van het raampje .Om de kleine gaatjes op te vullen, heb ik rechts het berkenboomstammetje van Noor! geplakt en links een klein boompje die ook bij de Sneeuwbol mal zit. En om het helemaal goed op te vullen, heb ik op de onderrand de foamball clay geplakt.Uit de Dutch Doobadoo Paper Art Winter komt de tekst Winter Wonderland. Die heb ik bovenaan het raampje geplakt. Omdat de kaart verder zwart/wit/grijs is, heb ik hem gewoon wit gelaten. 

Dutch Paper Art Winter
472.948.034


Aan beide zijdes heb ik de nieuwe Noor! kerstklokken geplakt. Ik heb ze beide 2 x uit zilverpapier gestanst. 1 Mal heb ik gewoon plat gelaten en de andere doormidden gevouwen. Op de vouw heb ik lijm gedaan en in het midden van de andere mal geplakt. Zo krijg je een beetje 3D effect.En kennen jullie de parelpennen van Dutch Doobadoo? Ik vind ze echt super om te gebruiken om net even die kale plekjes op te vullen zonder dat het te vol wordt. Of op bijvoorbeeld een bloemetje. Ik heb deze keer de zwarte parelpen gebruikt aan beide zijdes onderaan en bovenaan op de kerstklokken.

Dutch Pearlpen Zwart 
870.003.090

Ik hoop dat ik jullie een beetje heb kunnen inspireren. En heb je een vraag? Stel ze gerust hoor!

Dan wens ik je nog een hele fijne dag en bedankt voor je bezoekje aan mijn blog.

Liefs,


Geen opmerkingen:

Een reactie posten