Over mij

Hallo, Wat leuk dat je mijn blog komt bekijken. Laat ik me eerst even voorstellen. Ik ben Monique, woon samen met Gert en heb 2 zoons Robin en Thijmen. Van jongs af aan ben ik altijd wel creatief geweest. Haken, breien, borduren, textiel schilderen en sinds 2011 helemaal verslaafd aan kaarten maken. Ik ben begonnen met borduren en 3D. Daar is nu stempelen en scrappen bijgekomen. Dat vind ik nu wel het leukste om te doen. Ik hoop dat je mijn blog leuk vindt en een reactie is altijd welkom.zondag 9 april 2017

50 jaar getrouwd

Hallo allemaal,

Mijn ouders waren afgelopen vrijdag 50 jaar getrouwd en gisteren hebben we dit gevierd met een heel gezellig feestje. Natuurlijk heb ik een kaartje voor ze gemaakt. 


Voor de basis heb ik de nieuwe Dutch Doobadoo Fold Card Art Fold 2 gebruikt. Wat een superleuk model is dit toch weer.

Dutch Fold Card Art Fold 2
470.713.623

De basis heb ik overgenomen uit wit cardstock. De rillijnen heb ik daarna gerild. De rillijnen zijn de 2 middelste lijnen van de 3 horizontale lijnen die je aan de onderkant ziet.  Zie je de extra mal bovenaan middenin de mal? De buitenste maat hiervan heb ik ook overgenomen uit wit cardstock. 

De binnenmaten heb ik overgenomen uit designpapier. Die komt uit het stansblok Lavender 6011/383  en uit Paper bloc Lavender 6011/0501, beide van Noor! Design.

De bovenste rillijn vouw je naar binnen (dalvouw) en de onderste mal naar achteren (bergvouw). De mal die binnenin zit plak je met de onderkant op het onderste gedeelte. Bovenaan heb ik een cirkel met celebrate geplakt. Maar alleen aan de bovenkant, zodat je de mal hieronder kunt schuiven. 

Een plaatje uit het stansblok heb ik geplakt op de Noor! Design blauwe mal Ornament met bloemen 6002/0699.

De bingoblok heb ik achter de mal geplakt. En bovenaan heb ik de cirkel met celebrate geplakt.  


Onderaan heb ik met de Dutch Stencil Art Numbers 2 de getallen 50 overgenomen en uitgeknipt. Daarna de binnenmaten uit designpapier. Op de cijfers heb ik rondom parels gemaakt met de Dutch Doobadoo Pearl Pen Lila.

Dutch Stencil Art Numbers 2
470.455.06


Dutch Pearl Pen Lila
870.003.092

Ik hoop dat ik je een beetje heb kunnen inspireren. En heb je vragen? Stel ze gerust hoor!

Bedankt voor je bezoek op mijn blog en ik wens je nog een hele fijne dag en tot de volgende keer. 


Liefs,1 opmerking:

  1. Waow Monique wat een prachtige kaart heb je gemaakt voor jouw ouders. Nog gefeliciteerd
    Grt van Judith

    BeantwoordenVerwijderen