Over mij

Hallo, Wat leuk dat je mijn blog komt bekijken. Laat ik me eerst even voorstellen. Ik ben Monique, woon samen met Gert en heb 2 zoons Robin en Thijmen. Van jongs af aan ben ik altijd wel creatief geweest. Haken, breien, borduren, textiel schilderen en sinds 2011 helemaal verslaafd aan kaarten maken. Ik ben begonnen met borduren en 3D. Daar is nu stempelen en scrappen bijgekomen. Dat vind ik nu wel het leukste om te doen. Ik hoop dat je mijn blog leuk vindt en een reactie is altijd welkom.zondag 31 oktober 2021

Let's get spooky

Hallo allemaal,

Het is Halloween vandaag, dus daarom een halloweenkaartje op mijn blog. Voor de basis heb ik de Dutch Doobadoo Mask Art Slimline Bubbles gebruikt.

Ik ben begonnen door de basis over te nemen uit wit cardstock. Daarna een maatje kleiner uit zwart cardstock en nog een maatje kleiner uit designpapier van Noor! Design. Verder heb ik de kaart opgepimpt met met de pompoenen ranmal van Noor! Design en een grasrandje van Magnolia. De plaatjes komen uit een knipvel van Bella Lulu.

Dutch Mask Art Slimline Bubbles

470.784.040

Ik hoop dat ik je een beetje heb kunnen inspireren. Bedankt voor je bezoek aan mijn blog. Dan wens ik je nog een hele fijne dag en tot de volgende keer!

Liefs,1 opmerking: