Over mij

Hallo, Wat leuk dat je mijn blog komt bekijken. Laat ik me eerst even voorstellen. Ik ben Monique, woon samen met Gert en heb 2 zoons Robin en Thijmen. Van jongs af aan ben ik altijd wel creatief geweest. Haken, breien, borduren, textiel schilderen en sinds 2011 helemaal verslaafd aan kaarten maken. Ik ben begonnen met borduren en 3D. Daar is nu stempelen en scrappen bijgekomen. Dat vind ik nu wel het leukste om te doen. Ik hoop dat je mijn blog leuk vindt en een reactie is altijd welkom.zondag 3 oktober 2021

Vrolijke Kerst

 Hallo allemaal,

Vandaag heb ik weer een kerstkaart voor jullie. In de nieuwe collectie zit ook deze toffe mal Shape Art Star Banner. Ik vind deze echt zooo leuk! 

De basis van de mal heb ik overgenomen uit rood cardstock. Daarna heb ik de binnenmaten van de ster overgenomen uit designpapier van Noor! Design. De ster heb ik volledig overgenomen en niet in 2 stukken (boven en onder de banner). De banner heb ik nog een keer overgenomen uit rood cardstock en bovenop de banner geplakt die ik eerder gelijk met de basis heb overgenomen. 

Shape Art Star Banner
470.784.041

470.784.041 Shape Art Star bannerTussen de 2 banners heb ik de mal Villa Edges 1691 van Elizabeth Craft Designs geplakt. 

 


Op de banner heb ik de tekst Kerst geplakt. Deze en de tekst vrolijk komt uit een mal van CarlijnDesign. De tekst mal Kerst bestaat uit 3 lagen en heb ik gestanst uit groen en rood cardstock en designpapier.

CarlijnDesign Snijmallen Grote Teksten Kerst
CDSN-0078

CDSN-0078 CarlijnDesign Snijmallen Grote Teksten Kerst


Dan nog een keertje de hele kaart. Ik hoop dat ik je een beetje heb kunnen inspireren. Bedankt voor je bezoek aan mijn blog. Dan wens ik je nog een hele fijne dag en tot de volgende keer!

Liefs,


Geen opmerkingen:

Een reactie posten