Over mij

Hallo, Wat leuk dat je mijn blog komt bekijken. Laat ik me eerst even voorstellen. Ik ben Monique, woon samen met Gert en heb 2 zoons Robin en Thijmen. Van jongs af aan ben ik altijd wel creatief geweest. Haken, breien, borduren, textiel schilderen en sinds 2011 helemaal verslaafd aan kaarten maken. Ik ben begonnen met borduren en 3D. Daar is nu stempelen en scrappen bijgekomen. Dat vind ik nu wel het leukste om te doen. Ik hoop dat je mijn blog leuk vindt en een reactie is altijd welkom.zaterdag 1 mei 2021

Piraten Feest - Bloghop Dutch Doobadoo

  Hallo allemaal,

Hebben jullie de nieuwe collectie al gezien? Hij is weer zo tof! Om jullie te laten genieten van onze nieuwe Dutch Doobadoo collectie hebben we de komende 3 dagen een superleuke hop voor jullie! Hop je gezellig mee?
Wat moet je doen?

  • Ga van 1 mei t/m 3 mei langs de blogs van alle Dutch Doobadoo Design Team leden en laat een leuke reactie achter.
  • Als je bij iedereen een reactie hebt achtergelaten, kom je terug naar het blog van Dutch Doobadoo en laat daar ook een leuke reactie achter!

    Wat leuk dat je de bloghop volgt. Als het goed is, kom je net bij Tineke vandaan. Ook ik ben aan de slag gegaan met deze collectie. Met de Card Art Slimline Ticket heb ik deze piratenkaart gemaakt.

Je kunt het helaas niet zo goed zien, maar de basis heb ik overgenomen uit wit cardstock. Daarna een maatje kleiner uit blauw cardstock. Uit dit blauwe cardstock heb ik van de 3 vakken de kleinste maat overgenomen. Dan heb ik uit rood cardstock een maatje kleiner overgenomen. Uit dit rode cardstock heb ik van de 3 vakken, de middelste maat overgenomen. Daarna heb ik uit het designpapier nog een maatje kleiner overgenomen. Uit dit designpapier heb ik van de 3 vakken de grootste maat overgenomen en uitgeknipt. Als je dan alles op elkaar plakt, zie je in de 3 vlakken de rode en blauwe cardstock randen terugkomen.

Dutch Doobadoo Card Art Slimline Ticket
470.713.869

470.713.869 Card Art Slimline TicketOmdat de middelste 3 vlakken zijn uitgeknipt (uit blauw en rood cardstock en designpapier), zie je het witte cardstock als achtergrond terug in de vlakken. In de vlakken heb ik de plaatjes uit een Bella Lulu knipvel geplakt. Op de wegwijzers de tekst Piraten Feest (ook uit het knipvel) geplakt, want ja de piraten moeten wel weten waar het feestje is :) .


Bij een piratenkaartje past natuurlijk ook het zeekoraal. Dan nog een zeester en hekje erbij en klaar is de kaart. De mallen die ik gebruikt heb, zijn van Noor! Design en Magnolia.

Om de bloghop verder te volgen, ga je vanaf hier verder naar

CORRY

 Ik hoop dat ik je een beetje heb kunnen inspireren. Bedankt voor je bezoek aan ons blog. Dan wens ik je nog een hele fijne dag, veel plezier met hoppen en tot de volgende keer!

Liefs,2 opmerkingen: