Over mij

Hallo, Wat leuk dat je mijn blog komt bekijken. Laat ik me eerst even voorstellen. Ik ben Monique, woon samen met Gert en heb 2 zoons Robin en Thijmen. Van jongs af aan ben ik altijd wel creatief geweest. Haken, breien, borduren, textiel schilderen en sinds 2011 helemaal verslaafd aan kaarten maken. Ik ben begonnen met borduren en 3D. Daar is nu stempelen en scrappen bijgekomen. Dat vind ik nu wel het leukste om te doen. Ik hoop dat je mijn blog leuk vindt en een reactie is altijd welkom.donderdag 13 mei 2021

Dutch Doobadoo Bloghop Crafty Kit Slimline Giraffe

 Hallo allemaal,

Na het succes van onze vorige Slimline Kit nu het vervolg met de schattige giraf. En hij is echt zooo leuk!

Met het team zijn we aan de slag gegaan met deze toffe Crafty Kit en hebben een superleuke bloghop voor jullie gemaakt. Hop je gezellig mee?  • Ga op 13 mei  langs de blogs van alle Dutch Doobadoo Design Team leden en laat een leuke reactie achter.
  • Als je bij iedereen een reactie hebt achtergelaten, kom je terug naar het blog van Dutch Doobadoo en laat ook daar een leuke reactie achter!

Wat leuk dat je de bloghop volgt. Als het goed is, kom je net bij Mirande vandaan. En dit is dan mijn voorbeeld geworden.Voor de basis heb ik de Dutch Doobadoo Card Art Slimline Jeans gebruikt. Het designpapier komt uit de Crafty Kit Slimline Giraffe.

utch Card Art Slimline Jeans
470.713.870Op het designpapier heb ik de Mask Art Slimline Mandala gelegd en ingesmeerd met de Dutch Doobadoo Structuurpasta Wit.

Dutch Mask Art Slimline Mandala
470.784.001


Dutch Doobadoo Structuur Pasta Wit
870.000.000Op de Slimline mal zitten 2 leuke jeanszakken. Die heb ik alleen op de randen vastgeplakt zodat je er nog een leuk kaartje in kunt stoppen. En zijn ze niet lief de giraffen uit de Crafty Kit? Op de bloemen (van ECD) heb ik de Paper Art Vlinder geplakt. Deze heb ik op de Versamark gedrukt en daarna de Distress Embossing Glaze Kitsch Flamingo erover heen gestrooid. Dit heb ik weer verhit met de heattool. Met de distress inkt Kitsch Flamingo heb ik de bloem gekleurd.


 Ook aan de bovenkant heb ik een jeanszakje geplakt. Hierin heb ik 1 van de girafjes gestopt. Achter de bloem heb ik de Paper Art Vogelkooi geplakt. Die heb ik eerst op Versamark gedrukt en daarna bestrooid met embossingpoeder Vintage Photo. Op het uitdrukvel in de Crafty Kit zitten ook leuke bloemetjes en vlinders die je uit kunt knippen. Ik heb ze op de giraffe geplakt.


Rondom de kaart langs de kanten heb ik met een bruine fineliner een lijn getrokken. En wist je dat we bij Dutch Doobadoo verschillende kleuren Pearlpennen hebben? In de hoeken heb ik pareltjes gemaakt met de Pearl Pen Pink.

Dutch Pearl Pen Pink
870.003.019

Ik hoop dat ik je een beetje heb kunnen inspireren. Om de bloghop verder te volgen, ga je vanaf hier verder naar 

Corry

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog en voor je altijd leuke reactie. Dan wens ik je nog een hele fijne Hemelvaart en nog veel plezier met het hoppen. Tot de volgende keer!

Liefs,2 opmerkingen: