Over mij

Hallo, Wat leuk dat je mijn blog komt bekijken. Laat ik me eerst even voorstellen. Ik ben Monique, woon samen met Gert en heb 2 zoons Robin en Thijmen. Van jongs af aan ben ik altijd wel creatief geweest. Haken, breien, borduren, textiel schilderen en sinds 2011 helemaal verslaafd aan kaarten maken. Ik ben begonnen met borduren en 3D. Daar is nu stempelen en scrappen bijgekomen. Dat vind ik nu wel het leukste om te doen. Ik hoop dat je mijn blog leuk vindt en een reactie is altijd welkom.maandag 3 mei 2021

Hi....

 Hallo allemaal,

De nieuwe Dutch Doobadoo collectie van april is echt weer zo mooi! In deze collectie zitten ook 2 nieuwe Shape Arts. Voor vandaag ben ik aan de slag gegaan met de Shape Art Wilma. Echt een superleuke mal met een mooi formaat. De basis heb ik overgenomen uit lichtgrijs cardstock. Daarna heb ik telkens een maatje kleiner overgenomen uit donkergrijs en rose cardstock en designpapier Sweet Romance 6011/0677 van Noor! Design.

Dutch Shape Art Wilma
470.713.209In het midden heb ik een rechthoekige mal met daarop een lief meisje uit het Bella Lulu knipvel BFF geplakt. Als versiering nog een tak met bloemetjes en een vogelhuisje erbij. De rechthoek plak ik met 3D foam op de strook die je achter de rechthoek ziet. Ook het meisje en het vogelhuisje heb ik met 3D kit en foam erop geplakt. Zo krijg je verschillende laagjes en ontstaat daardoor ook diepte in de kaart. 

Bella Lulu Knipvel BFF
3000/0086

3000/0086 Bella Lulu Knipvel BFF


Ook de tekst Hi komt uit het knipvel. In de bloemetjes heb ik een pareltje gemaakt met de Dutch Doobadoo Pearl Pen Zwart. Voordat ik de pearl pen ga gebruiken op de kaart, zet ik altijd eerst even een paar pareltjes op een restje papier. Zo krijg je wat meer gevoel voor het maken van een parel. Want je wilt natuurlijk voorkomen dat er gelijk een hele dikke parel uit de pen komt als je per ongeluk iets te hard drukt. 

Dutch Pearl Pen Zwart
870.003.090In het midden heb ik nog een strook cardstock met designpapier geplakt. Langs de boven- en onderkant heb ik een randmal geplakt en daaronder ook nog een doily. Beide zijn van Noor! Design. De overige mallen die ik gebruikt heb, zijn van Magnolia.

Ik hoop dat ik je een beetje heb kunnen inspireren. Bedankt voor je bezoek aan mijn blog en voor je reactie. Dan wens ik je nog een fijne dag en tot de volgende keer!

Liefs,

1 opmerking: