Over mij

Hallo, Wat leuk dat je mijn blog komt bekijken. Laat ik me eerst even voorstellen. Ik ben Monique, woon samen met Gert en heb 2 zoons Robin en Thijmen. Van jongs af aan ben ik altijd wel creatief geweest. Haken, breien, borduren, textiel schilderen en sinds 2011 helemaal verslaafd aan kaarten maken. Ik ben begonnen met borduren en 3D. Daar is nu stempelen en scrappen bijgekomen. Dat vind ik nu wel het leukste om te doen. Ik hoop dat je mijn blog leuk vindt en een reactie is altijd welkom.maandag 24 mei 2021

Hip Hip Hooray!

Hallo allemaal,

Slimline kaarten zijn momenteel erg populair. Speciaal voor deze slimline kaarten hebben we bij Dutch Doobadoo toffe masks. Voor deze kaart heb ik de Mask Art Slimline Clocks gebruikt.De Mask Art Slimline Clocks is een set van 2 masks. Één mask met 3 vlakken en één met klokken. Ik ben begonnen door de mask met de 3 vlakken op aquarelpapier te leggen.

Dutch Mask Art Slimline Clocks
470.784.005De 3 vlakken heb ik bruin gemaakt met Distress inkt Vintage Photo.
Daarna heb ik de mask met de klokken erop gelegd en ingesmeerd met de transparante structuurpasta (alleen de klokken, niet de gehele mask). Ik vind deze structuurpasta echt zo tof. Zoals je hierboven op de foto ziet, geeft deze pasta een mooie glans op je kaart. De pasta neemt de kleur van de ondergrond aan. Ik heb de pasta over de bruine inkt en daarnaast gesmeerd. Je ziet dit heel goed op de rand van de bruine vlakken. Dan heb ik de Distress Spray Stain Speckled Egg erop gesprayd. Om de kleur over het papier te laten uitlopen, heb ik de kaart besprayd met water. Dit alles weer gedroogd met de heattool. 

Dutch Transparante Structuurpasta
870.000.001
In het midden heb ik de vogelkooi van Elizabeth Craft Design (nr. 1469 Free as a Bird) geplakt. Deze heb ik eerst op de Versamark gedrukt. Daarna heb ik de Distress Embossing Glaze Speckled Eggs erover gestrooid. Dit heb ik weer verhit met de heattool. Je krijgt dan deze mooie glans. Ook de 2 vogels zitten bij deze stans.Bij Dutch Doobadoo hebbben we ook een Craft Art stickervel met diverse teksten.

Dutch Sticker Art Text English
491.200.018


De kaart heb ik verder afgewerkt met honingraat van Noor! Design, Noor! Design Clearstempel Streetwear 6410/0529 en de bloem van Elizabeth Craft Designs (nr 1841, Florals 5). Om de kaart af te maken, heb ik langs de randen een randje gedoodled.

Ik hoop dat ik je een beetje heb kunnen inspireren. Bedankt voor je bezoek aan mijn blog en voor je altijd leuke reactie. Ik wens je nog een fijne dag en tot de volgende keer!

Liefs,Geen opmerkingen:

Een reactie posten