Over mij

Hallo, Wat leuk dat je mijn blog komt bekijken. Laat ik me eerst even voorstellen. Ik ben Monique, woon samen met Gert en heb 2 zoons Robin en Thijmen. Van jongs af aan ben ik altijd wel creatief geweest. Haken, breien, borduren, textiel schilderen en sinds 2011 helemaal verslaafd aan kaarten maken. Ik ben begonnen met borduren en 3D. Daar is nu stempelen en scrappen bijgekomen. Dat vind ik nu wel het leukste om te doen. Ik hoop dat je mijn blog leuk vindt en een reactie is altijd welkom.dinsdag 30 maart 2021

Bloghop Dutch Doobadoo Crafty Kit Easter Bunnies

 Hallo allemaal,

Voor Pasen hebben we een leuke Crafty Kit gemaakt. Deze heet het Easter Bunnies en heeft naast het designpapier ook leuke labels en plaatjes van konijntjes. Ook zit er een Shape Art model erbij.


Om jullie te inspireren, zijn we met het team aan de slag gegaan met deze toffe kit en hebben we een superleuke bloghop voor jullie gemaakt. Hop je gezellig mee?
 • Ga op 30 maart langs de blogs van alle Dutch Doobadoo Design Team leden en laat een leuke reactie achter.
 • Als je bij iedereen een reactie hebt achtergelaten, kom je terug naar het blog van Dutch Doobadoo en laat daar ook een leuke reactie achter!

  Wat leuk dat je de bloghop volgt. Als het goed is, kom je net bij Plony vandaan. Ook ik ben met deze kit aan de slag gegaan en dit is mijn voorbeeld geworden.
  Ik heb er een pocketkaart van gemaakt. De mal heb ik nog een keer overgenomen tot aan de verbindingsstukjes aan beide kanten in het midden. De embellishments die je op de onderkant van de kaart ziet, zitten in deze kit.
   

  In de pocket heb ik deze 2 eieren gestopt. Op de eieren heb ik de konijntjes en label geplakt. Deze zitten ook in deze kit. Deze zijn toch te leuk! De eieren zijn gemaakt met de Noor! Design mal Paasei 6002/1278 en randmal 6002/1285.

  Kit Happy Easter • Dan nog een foto met de eieren los uit de kaart. Het hekje is van Magnolia. Het grasrandje voor het hek is van Noor! Design.

  Om de bloghop verder te volgen, ga je vanaf hier verder naar 

  CORRY

  Ik hoop dat ik je een beetje heb kunnen inspireren. Bedankt voor je bezoekje aan mijn blog en voor je altijd leuke reactie. Ik lees ze altijd met veel plezier. Dan wens ik je nog een hele fijne dag en veel plezier met het hoppen.  
1 opmerking: