Over mij

Hallo, Wat leuk dat je mijn blog komt bekijken. Laat ik me eerst even voorstellen. Ik ben Monique, woon samen met Gert en heb 2 zoons Robin en Thijmen. Van jongs af aan ben ik altijd wel creatief geweest. Haken, breien, borduren, textiel schilderen en sinds 2011 helemaal verslaafd aan kaarten maken. Ik ben begonnen met borduren en 3D. Daar is nu stempelen en scrappen bijgekomen. Dat vind ik nu wel het leukste om te doen. Ik hoop dat je mijn blog leuk vindt en een reactie is altijd welkom.zaterdag 20 maart 2021

Bloghop Hobbizz

Hallo allemaal,

Slimline kaarten maken is hot. Daarom speciaal voor jullie weer een nieuwe voordeelkit bij Hobbizz, namelijk deze stroken kraft in slimlineformaat H 30 x B 9,5. Je kunt hier dus een slimlinekaart van snijden op bijv. hoogte 20 cm. Maar je kunt de extra flap ook gebruiken zodat je een dubbele kaart krijgt. In een kit zitten 40 stroken en je shopt ze hier:


** klik HIER om de kit te bestellen **


Met het Hobbizz Design Team zullen we de komende tijd flink aan de slag gaan met nieuwe artikelen en jullie met grote regelmaat nieuwe dingen laten zien.

Voor vandaag hebben we een toffe bloghop gemaakt met deze voordeelkit. Hop je gezellig mee?

Wat moet je doen?
 • Ga op 20 maart 2021 langs de blogs van alle Hobbizz meiden en laat een reactie achter
 • Als je bij iedereen een reactie hebt achtergelaten, kom je terug naar het blog van Hobbizz en laat daar ook een leuke reactie achter!

  Wat leuk dat je meedoet met de bloghop! Als het goed is, kom je net bij Annette vandaan. Ook ik ben aan de slag gegaan met de voordeelkit en dit is mijn voorbeeld geworden.  Voor mijn kaart heb ik 2 stroken gebruikt. ÉÊn strook heb ik gerild op 10 cm en de andere op 20 cm. Je hebt dus 2 stroken, waarbij van 1 je aan de linkerkant een vlak hebt van 10 cm breed en van de ander aan de rechterkant een vlak van 10 cm. De vlakken van 20 cm heb ik op elkaar gebracht, maar alleen aan de zijkanten en de onderkant. Hierdoor krijg je een envelop waar je dus nog een kaart kunt instoppen. Voor het oppimpen heb ik de kit Love story gebruikt.Een complete kit met designpapier, knipvel en stansmallen. Je vindt de kit HIER in de webshop. 

  Kit Love Story

  Kit Love Story
  Elk vlak heb ik eerst gemat met wit cardstock en daarna het designpapier. Op de linker- en rechterflap heb ik de rechte Mixd Up Stansmal Stuc Tape geplakt. De uiteinden heb ik boven- en aan de onderkant achter het designpapier geplakt. Het middenstuk zit los en heb ik een kaartje achter geschoven en met een strikje dichtgestrikt. Het kaartje heb ik gemaakt met de kleinste rechthoek mal die in de kit zit. De mal kun je HIER vinden in de webshop.

  Mixd Up Stansmal Stuc Tape
  6002/15654

  6002/1564 Mixed Up Stansmallen Stuc Tape  In de envelop heb ik een kaart gestopt die ik gemaakt heb met de grootste rechthoek mal in deze kit. De kleine rechthoek heb er ook nog opgeplakt. Met hierop een konijntje uit het knipvel.
  Dit zijn de kleine kaartjes. Ik heb het kaartje dubbel gevouwen en beplakt met designpapier. Natuurlijk mochten de konijntjes niet ontbreken op de voorkant. 


 • De binnenkant van de kaartjes.

     
  Dit is de voorkant van de kaart als je deze dichtvouwt. Achter de bloemetjes heb ik nog de leuke Vintage Flourishes Takjes geplakt. Deze vind je HIER in de webshop.

  Vintage Flourishes Takjes
  6003/0099

  6003/0099 Vintage Flourishes Takjes

  Uiteraard hebben we ook superleuke bloemen bij Hobbizz. Je vindt de Kit Artificial Flowers HIER in de webshop.

  Kit Artificial Flowers

  Kit Artificial Flowers

   


  Als laatste heb ik er nog een band omheen gemaakt. In het midden op de voorkant heb ik de Scr@p stansmal Notebook Circles geplakt.  Deze komt uit de Kit mallen Scr@p. Deze vind je HIER in de webshop. De tekst komt uit het knipvel dat bij de kit Love Story komt.

  Kit mallen Scr@p
   

  Kit mallen SCR@P

  Ik hoop dat ik je een beetje heb kunnen inspireren. Om de bloghop verder te volgen, ga je vanaf hier verder naar

  CORRY

   Dan wens ik je nog een fijne dag en veel plezier met het hoppen. Bedankt voor je bezoek aan mijn blog en voor je leuke reactie. Tot de volgende keer!

Liefs, 

3 opmerkingen:

 1. Wat een mooie kaart, weer een heel ander model.
  Dank je wel voor je inspiratie.
  Ik heb de kaarten al in huis, dus ik ga er mee aan de slag!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, wat een mooie kaart Monique 💞😘

  BeantwoordenVerwijderen