Over mij

Hallo, Wat leuk dat je mijn blog komt bekijken. Laat ik me eerst even voorstellen. Ik ben Monique, woon samen met Gert en heb 2 zoons Robin en Thijmen. Van jongs af aan ben ik altijd wel creatief geweest. Haken, breien, borduren, textiel schilderen en sinds 2011 helemaal verslaafd aan kaarten maken. Ik ben begonnen met borduren en 3D. Daar is nu stempelen en scrappen bijgekomen. Dat vind ik nu wel het leukste om te doen. Ik hoop dat je mijn blog leuk vindt en een reactie is altijd welkom.







zaterdag 27 maart 2021

Bloghop Dutch Doobadoo Collectie Maart

 Hallo allemaal,

Deze maand hebben we weer een mooie, uitgebreide collectie Dutch Doobadoo artikelen die we graag met jullie willen delen.



Om jullie te inspireren hebben we met het team een superleuke bloghop gemaakt met deze nieuwe artikelen.



  • Ga van 27 maart t-m 30 maart langs de blogs van alle Dutch Doobadoo Design Team leden en laat een leuke reactie achter.
  • Als je bij iedereen een reactie hebt achtergelaten, kom je terug naar het blog van Dutch Doobadoo en laat daar ook een leuke reactie achter!

    Wat leuk dat je de bloghop volgt. Als het goed is, kom je net bij Tineke vandaan. Ook ik ben aan de slag gegaan met de collectie. Dit is mijn voorbeeld geworden.


Voor de basis heb ik de Dutch Doobadoo Card Art Slimline Hoera gebruikt. Is het geen superleuke mal? Voor de basis en het designpapier heb ik het papier van Maja Design gebruikt.

Card Art Slimline Hoera
470.713.863

470.713.863 Card Art Slimline Hoera



Ik heb de kaart bewust rustig gehouden omdat het om de tekst Hoera gaat en ik vond het zonde om het designpapier vol te plakken. Maar ik wilde er toch wel wat bij plakken, en dan is de Dutch Doobadoo Paper Art hier heel geschikt voor. Ik heb voor deze kaart gekozen voor de Paper Art Vlinders.

Dutch Laser Paper Art Vlinders
472.948.007

472.948.007 Laser Paper Art A5 wit Butterflies



Dan nog even een close-up van de tekst hoera. De letters heb ik met 3D kit erop geplakt, zodat er wat diepte in komt. Verder heb ik de kaart nog opgepimpt met Noor! Design strikje en labeltjes en nog een paar bloemen.

Om de bloghop verder te volgen, ga je vanaf hier verder naar

CORRY

Ik hoop dat ik je een beetje heb kunnen inspireren. Bedankt voor je bezoekje aan mijn blog en voor je altijd leuke reactie. Dan wens ik je nog een hele fijne dag en nog veel plezier met het hoppen.

Liefs,


 

4 opmerkingen:

  1. Je kaart is heel erg leuk Monique! mooie mal.
    En heel vaak te gebruiken.
    Groetjes Jannie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hele mooie kaart in deze kleuren en met dat mooie plaatje.
    Groetjes Rina

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Prachtig kaartje, de kleur combi vind ik erg mooi. Liefs Monica

    BeantwoordenVerwijderen