Over mij

Hallo, Wat leuk dat je mijn blog komt bekijken. Laat ik me eerst even voorstellen. Ik ben Monique, woon samen met Gert en heb 2 zoons Robin en Thijmen. Van jongs af aan ben ik altijd wel creatief geweest. Haken, breien, borduren, textiel schilderen en sinds 2011 helemaal verslaafd aan kaarten maken. Ik ben begonnen met borduren en 3D. Daar is nu stempelen en scrappen bijgekomen. Dat vind ik nu wel het leukste om te doen. Ik hoop dat je mijn blog leuk vindt en een reactie is altijd welkom.dinsdag 23 februari 2021

You & Me

Hallo allemaal,

Eind deze week ligt de nieuwe Dutch Doobadoo collectie in de winkel en hij is weer zoo tof!! Één van de nieuwe mallen is de Card Art Slimline Kiekeboe. En wat is ie leukkk! Ik heb er deze kaart mee gemaakt. De basis heb ik overgenomen uit wit cardstock. Daarna de binnenmaten uit designpapier uit de Crafty Kit XL Sweet Heart. In het midden van de Slimline mal zit nog een aparte vorm. De grootste maat heb ik overgenomen uit zwart cardstock en een maatje kleiner uit rose cardstock. De binnenmaten van de luikjes heb ik overgenomen uit het designpapier. 

Card Art Slimline Kiekeboe
470.713.856

470.713.856 Card Art Slimline Kiekeboe

Crafty Kit XL Sweet Heart
473.005.004


Achter de luikjes heb ik de pinquins uit de Crafty Kit geplakt. In het middelste vakje een mal van Magnolia. Langs de kanten heb ik een oudere hartjesrandmal van Noor! Design geplakt. 

Ik hoop dat ik je een beetje heb kunnen inspireren. Dan wens ik je nog een hele fijne dag en tot de volgende keer!

Liefs,
2 opmerkingen: