Over mij

Hallo, Wat leuk dat je mijn blog komt bekijken. Laat ik me eerst even voorstellen. Ik ben Monique, woon samen met Gert en heb 2 zoons Robin en Thijmen. Van jongs af aan ben ik altijd wel creatief geweest. Haken, breien, borduren, textiel schilderen en sinds 2011 helemaal verslaafd aan kaarten maken. Ik ben begonnen met borduren en 3D. Daar is nu stempelen en scrappen bijgekomen. Dat vind ik nu wel het leukste om te doen. Ik hoop dat je mijn blog leuk vindt en een reactie is altijd welkom.donderdag 18 februari 2021

Bloghop Dutch Doobadoo Crafty Kit XL - Sweet Heart

 Hallo allemaal,

Ook deze maand brengen we weer een Crafty XL Kit. Deze keer in de kleuren rood & Roze, de kleuren van deze maand met 14 februari Valentijn. Valentijn is al geweest, maar je kunt natuurlijk het hele jaar door Valentijnkaartjes sturen.

 

Om jullie te inspireren hebben we met het team een bloghop gemaakt met allemaal voorbeelden met de Crafty Kit XL Sweet Heart. Hop je gezellig mee?


Wat moet je doen?
  • Ga op 18 februari 2021 langs de blogs van alle Dutch Doobadoo Desing Team leden en laat een leuke reactie achter. 
  • Als je bij iedereen een reactie hebt achtergelaten, kom je terug naar het blog van Dutch Doobadoo en laat daar ook een leuke reactie achter!
 Wat leuk dat je de bloghop volgt. Als het goed is, kom je net bij Tineke vandaan. Ook ik ben aan de slag gegaan met de toffe Crafty Kit XL Sweet Heart. En dit is mijn voorbeeld geworden.Ik heb van het hart de linker- en rechterhart naar binnen gevouwen en de flappen tegen elkaar aan geplakt. Zo ontstaat een envelop waarin ik nog 2 harten als tags in heb gestopt. Het gevouwen hart heb ik tussen de shape art geplakt die ik 2 x heb overgenomen. Deze shape art komt uit de Crafty Kit Frosty Winter.

Crafty Kit - Frosty Winter
472.100.007

472.100.007 Crafty Kit - Frosty WinterHet gevouwen hart heb ik alleen in het midden vastgeplakt aan de shape art. Van de punt onderaan hart naar boven tot aan het punt waar de linker- en rechter ronding van het hart in het midden bijeen komt, heb ik dubbelzijdige tape geplakt. Ik heb deze shape art 2 x overgenomen. Daarna heb ik een strookje zwart cardstock gesneden op 15 x 3 cm en in het midden een rillijn gemaakt. Daarna heb ik op elke helft van het strookje de overgenomen shape art geplakt. Daarna de binnenmaten overgenomen uit het designpapier van de Crafty Kit XL en dit aan de binnen- en buitenzijde geplakt. Daarvoor heb ik nog eerst een randmal van Noor! Design gestanst en tussen designpapier en cardstock geplakt.

Blauw Border Viola
6002/1588

6002/1588 Blauw Border ViolaOp de voorkant heb ik in het midden de blauwe frame Viola geplakt. Deze heb ik uit zwart cardstock gestanst. In deze mal zitten nog extra maten binnenin. De grootste maat heb ik uit rose cardstock gestanst en nog een maatje kleiner heb ik de stempel uitgestanst. De magnolia heb ik ingekleurd met copics. Omdat het hart aan de linker- en rechterkant iets uitstak, heb ik op die plekken een bloem geplakt. De bloem (Floral Flourishes Pioenroos) heb ik uit het designpapier gestanst. Onder de bloem heb ik nog een takje geplakt. Deze is ook van Noor! Design. De tekstjes op de tag (van Magnolia) en op de stempel zitten ook bij de Crafty Kit XL.

Floral Flourishes Pioenroos
6002/1514

6002/1514 Floral Flourishes Pioenroos

Blauw Frame Viola
6002/1587

6002/1587 Blauw Frame Viola
Uit de hartenmal heb ik 2 losse harten overgenomen uit wit cardstock. De binnenmaten heb ik overgenomen uit het designpapier van de Crafty Kit XL. 


De embellishments op de beide harten zitten ook bij deze Crafty Kit XL. De hartenmal achter de pinquin en de vlaggetjeslijn zijn beiden van Magnolia.


Ook het hart met pijl is van Magnolia. De pijl heb ik bewerkt met Versamagic en daarna de embossing glaze van Ranger (Kitsch Flamingo) erover gestrooid en verhit met de heattool.

Ik hoop dat ik je een beetje heb kunnen inspireren. Bedankt voor je bezoek aan mijn blog en voor je altijd leuke reactie. Om de bloghop verder te volgen, ga je vanaf hier verder naar 

CORRY

Dan wens ik je nog een fijne dag en veel plezier met het hoppen.

Liefs,1 opmerking:

  1. Dit is ook weer zo'n leuke kaart met de ingestoken harten en het schattige magnolia meisje op de voorkant. Mooi ingekleurd.
    Wat een mogelijkheden heb je met deze mal en dit dp papier.
    Fijne dag, Antje

    BeantwoordenVerwijderen