Over mij

Hallo, Wat leuk dat je mijn blog komt bekijken. Laat ik me eerst even voorstellen. Ik ben Monique, woon samen met Gert en heb 2 zoons Robin en Thijmen. Van jongs af aan ben ik altijd wel creatief geweest. Haken, breien, borduren, textiel schilderen en sinds 2011 helemaal verslaafd aan kaarten maken. Ik ben begonnen met borduren en 3D. Daar is nu stempelen en scrappen bijgekomen. Dat vind ik nu wel het leukste om te doen. Ik hoop dat je mijn blog leuk vindt en een reactie is altijd welkom.zondag 8 november 2020

Bloghop Nieuwe Noortjes

 Hallo allemaal,

Er ligt alweer een nieuwe collectie met Noortjes in de winkel sinds vorige week. Weer zoveel leuks dat we de artikelen stuk voor stuk aan jullie willen laten zien.Onze handen jeukten natuurlijk weer om hiermee aan de slag te gaan.
 

 

Wat moet je doen om mee te doen aan de bloghop?
 • Hop op 8 november langs alle blogs en laat er een leuke reactie achter.
 • Als je overal een reactie hebt achtergelaten, kom je weer terug op het Noor! Design blog en laat ook hier een reactie achter dat je hebt meegedaan.
We hopen dat jullie allemaal gezellig zullen gaan hoppen langs alle blogs van de Noor! Design meiden en dat we jullie hebben mogen inspireren.

Wat leuk dat je de bloghop volgt. En als het goed is, kom je net bij Hanny vandaan. Ook ik ben met de toffe collectie aan de slag gegaan en heb deze herfstkaart gemaakt. Wat een gaaf papier en de bladermallen zijn zo mooi!


Voor de basis heb ik de Dutch Doobadoo Card Art Autumn gebruikt. Deze heb ik overgenomen uit wit cardstock en daarna de binnenmaten uit het Scr@p Design Paper Crunchy Leaves.

Scr@p Design Paper Crunchy Leaves
6011/0660

6011/0660 SCR@P Design Paper Crunchy Leaves

Dutch Card Art Autumn
470.713.745

470.713.745 Card Art Autumn


Aan de linkerkant heb ik de Floral Flourishes Branches geplakt. Ik heb ze uit wit glad cardstock gestanst en op kleur gebracht met distress inkt. Ook de pompoenen heb ik op kleur gebracht met distress inkt.

Floral Flourishes Branches
6002/1565

6002/1565 Floral Flourishes Branches


Bovenaan de kaart heb ik de Autumn Guirlande geplakt. Is hij niet gaaf? Ook deze heb ik uit wit glad cardstock gestanst en op kleur gebracht met distress inkt. Onderaan zie je nog losse blaadjes. Die komen uit de Autumn Leaves. Deze mal bestaat uit verschillende  blaadjes die ik her en der ip de kaart heb geplakt. En ook deze heb ik gekleurd met distress inkt. Net als de pompoen ernaast.

Autumn Guirlande
6002/1489

6002/1489 Autumn Guirlande

Autumn Leaves
6002/1490

6002/1490 Autumn Leaves


En we hebben nog een nieuwe herfstmal, de oh zo mooie Vintage Flourishes Kastanjebladeren. Net als de andere bladeren heb ik deze ook op kleur gebracht met distress inkt. Achter de Magnolia heb ik het andere takje uit de Floral Flourishes Branches geplakt. De Magnolia heb ik ingekleurd met copics.

Vintage Flourishes Kastanjebladeren
6003/0098

6003/0098 Vintage Flourishes Kastanjebladeren

Ik hoop dat ik je een beetje heb kunnen inspireren. Om de bloghop af te sluiten, ga je vanaf hier terug naar 


Vergeet ook niet om hier een reactie achter te laten.

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog en voor je altijd leuke reactie. Dan wens ik je nog een hele fijne dag en tot de volgende keer!

Liefs,


6 opmerkingen:

 1. Wat gaaf dat dutch doobadoo stencil zeg!!😍 wat een supercreatie heb je er weer mee gemaakt!😍
  Geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Geweldig met de Dutch Doobadoomal! Groetjes Betha

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Schitterend gemaakt met deze DDBD mal Monique....

  groetjes Bea.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtig herfstkaartje. Mooi die kleuren combi.
  Groetjes Cobie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zo wat een super ideetjes heb ik opgedaan en ook weer veel geleerd van jullie.
  Was heel leuk om dit alles te bewonderen, bedankt allemaal.
  Groetjes angela

  BeantwoordenVerwijderen