Over mij

Hallo, Wat leuk dat je mijn blog komt bekijken. Laat ik me eerst even voorstellen. Ik ben Monique, woon samen met Gert en heb 2 zoons Robin en Thijmen. Van jongs af aan ben ik altijd wel creatief geweest. Haken, breien, borduren, textiel schilderen en sinds 2011 helemaal verslaafd aan kaarten maken. Ik ben begonnen met borduren en 3D. Daar is nu stempelen en scrappen bijgekomen. Dat vind ik nu wel het leukste om te doen. Ik hoop dat je mijn blog leuk vindt en een reactie is altijd welkom.maandag 10 februari 2020

Live Life Happy

Hallo allemaal,

Hoe leuk is het om een klein cadeautje in een zelfgemaakt doosje te geven. We hebben hiervoor sinds deze maand een supergave mal voor, namelijk de Box Art Scallop. Dit doosje is bijvoorbeeld ook erg leuk om te gebruiken als kraamcadeautje met bijv. sokjes erin of voor Pasen met paaseitjes. 


Ik ben begonnen door de mal over te nemen uit wit cardstock. Voor het cardstock neem ik de buitenste lijn over. De rillijnen heb ik gerild. Dit zijn de middelste lijnen van de verticale lijnen op de mal (als je 3 lijnen naast elkaar ziet, is de middelste altijd of de rillijn of de snijlijn). De andere rillijnen zijn de horizontale lijnen die je onder en bovenaan van de vierkante vlakken ziet. Zitten net onder of boven de vlakken die je om moet vouwen. Ook de lijn naast het plakrandje moet je rillen. 

Dutch Box Art Scallop
470.713.060
470.713.060 Dutch Box Art A4 Box


Het designpapier (van Jenine's Mindful Art Collection) heb ik overgenomen uit de binnenmaten van de mal. De binnenmaten zijn de lijnen die je vlak langs de rand aan de binnenkant van de mal ziet. Deze zijn voor designpapier.

Als je het doosje hebt dichtgevouwen en vastgeplakt met het plakrandje, druk je de bovenste flappen tegen elkaar. De bovenkant sluit je door een lintje door de gaatjes te halen en dit dan dicht te strikken.

De tekst komt uit het stickerboekje van Jenine's Mindful Art Collection. 


De plaatjes komen uit een boekje ook van Jenine's Mindful Art Selection die bij het designpapier past.

De randjes van het designpapier heb ik bruin gemaakt met distress inkt en ruw gemaakt met een distresser. 

Ik hoop dat ik je een beetje heb kunnen inspireren.

Bedankt voor je bezoekje aan mijn blog. 

Dan wens ik je nog een hele fijne dag en tot de volgende keer!

Liefs,


Dit zijn de artikelen die ik gebruikt heb.

470.713.060 Dutch Box Art A4 Box  STANSBLOKJMA01 Stansblok A6 Jenine‘s Mindful 01    STICKERJMA01 Jenine's Mindful Art Stickerboek A6  
Geen opmerkingen:

Een reactie posten