Over mij

Hallo, Wat leuk dat je mijn blog komt bekijken. Laat ik me eerst even voorstellen. Ik ben Monique, woon samen met Gert en heb 2 zoons Robin en Thijmen. Van jongs af aan ben ik altijd wel creatief geweest. Haken, breien, borduren, textiel schilderen en sinds 2011 helemaal verslaafd aan kaarten maken. Ik ben begonnen met borduren en 3D. Daar is nu stempelen en scrappen bijgekomen. Dat vind ik nu wel het leukste om te doen. Ik hoop dat je mijn blog leuk vindt en een reactie is altijd welkom.







donderdag 1 november 2018

Bloghop Dutch Doobadoo Collectie November

Hallo allemaal,

We hebben weer een te gekke nieuwe collectie voor jullie. Deze keer staan de mallen in het teken van "Koffie & Lekkers". Daar zijn we toch allemaal dol op?

Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst

Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst
Wat vinden jullie ervan?

Wat moet je doen om kans te maken op een supergaaf Dutch Doobadoo pakket?



  • Ga tussen 1 november t/m 3 november 2018 langs de blogs van alle Dutch Doobadoo Design Team leden en laat een leuke reactie achter
  • Als je bij iedereen een reactie hebt achtergelaten, kom je terug naar het blog van Dutch Doobadoo en laat daar ook een leuke reactie achter!
Wat leuk dat je meedoet aan de bloghop. Als het goed is kom je net bij Ineke vandaag. Ook ik ben aan de slag gegaan met de toffe collectie en wel met de Card Art Donut. Dit is mijn voorbeeld geworden.


Deze keer heb ik er een vierkante kaart van gemaakt. De donut heb ik eerst uit wit en daarna lichtbruin cardstock gehaald. De randjes heb ik bruin gemaakt met Distress Inkt Vintage Photo en daarna bewerkt met de distresser.

Dutch Card Art Donut
470.713.693
470.713.693 Dutch Card Art Donut

Het bruine cardstock heb ik eerst met de Emboss It Dabber bewerkt. Hierop rose embossing gestrooid en dit verhit met de heattool. Daarna heb ik er nog wat frantage opgestrooid en dit ook verhit. Tot slot nog parels gemaakt met de Dutch Doobadoo Pearl Pen Wit en Nuvo Crystal drops Walnut.

De tekst heb ik gemaakt met de Bella Lulu Clear Stamp Handlettering. Verder heb ik de kaart opgepimpt met diverse Noor! Design mallen. Onderaan dit bericht vind je een overzicht van de  artikelen die ik gebruikt heb.

  Ik hoop dat ik je een beetje heb kunnen inspireren.

Om verder te hoppen ga je vanaf hier verder naar

HANNY

Bedankt voor je bezoekje aan mijn blog en natuurlijk voor jullie altijd leuke reacties. Dan wens ik je nog een hele fijne dag en tot de volgende keer.

Liefs,


De artikelen die ik gebruikt heb, zijn te bestellen bij Noor & ZO. Door op het plaatje te klikken, kom je gelijk bij het desbetreffende artikel in de webshop.

470.713.693 Dutch Card Art Donut 870.003.010 Dutch Doobadoo Pearl Pen wit      3002/0101 Bella Lulu Clear Stamp Handlettering 


6002/1142 Blauw Kantrand  6002/0940 Heart Leaves6002/0972 Floral Flourishes Chrysant

684N Nuvo crystal drops walnut    605N Nuvo embossing powder glitter ballerina pink

6011/0594 Paper bloc Pink Petals  FREG027 Stampendous Frantage  white 

132015/7082 VersaFine Stempelkussen Onyx black 15EMB34162 Emboss it dabber



14 opmerkingen:

  1. Mmm krijg er zin aan om nog een hap te nemen

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ziet er lekker uit! Prachtige kaart. Groetjes Betha

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ziet er mooi en bijna smakelijk uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Lekker!!!
    Leuke creatie met de donut.Leuk om als kaart bij een koffie of thee pakket te doen.
    Bedankt voor inspiratie.
    Liefs Crealientje.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een 'heerlijk' kaartje!!

    Gr. Margriet R

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik zag deze kaart al op FB voorbij komen. Ik dacht nog: wat een moeilijk model. Maar je hebt er echt een donut van gemaakt.Knap !

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Whahaha... gaaf bedacht die donut! En je creatie ermee ook echt super...
    Mooie spulletjes zo samen

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Een geweldige kaart is dit.
    Groetjes sylvia koning

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat een gave kaart zeg en wat heb je de donut leuk opgepimpt met het roze embossingpoeder. De tekst erbij is natuurlijk geweldig.

    groetjes, Ellen

    BeantwoordenVerwijderen