Over mij

Hallo, Wat leuk dat je mijn blog komt bekijken. Laat ik me eerst even voorstellen. Ik ben Monique, woon samen met Gert en heb 2 zoons Robin en Thijmen. Van jongs af aan ben ik altijd wel creatief geweest. Haken, breien, borduren, textiel schilderen en sinds 2011 helemaal verslaafd aan kaarten maken. Ik ben begonnen met borduren en 3D. Daar is nu stempelen en scrappen bijgekomen. Dat vind ik nu wel het leukste om te doen. Ik hoop dat je mijn blog leuk vindt en een reactie is altijd welkom.maandag 29 oktober 2018

Bella Lulu Bloghop Rustic Christmas

Hallo allemaal,

Iedereen is lekker druk met het maken van kerstkaarten en natuurlijk hebben we daar bij Bella Lulu  leuke knipvellen met tekst voor.

Één van deze knipvellen is de Rustic Christmas en vandaag staat deze centraal in onze bloghop.

** klik {HIER} om dit knipvel te bestellen **

3000/0020 Bella Lulu Knipvel Rustic Christmas
Het leuke knipvel past supergaaf bij het Rustic Christmas designpapier van Noor! Design.


** klik {HIER} om de papierset te bestellen **

6011/0541 Paper bloc Rustic Christmas

Wat moet je doen?

  • Ga op 29 oktober 2018 langs de blogs van alle Noor & Zo meiden en laat een reactie achter
  • Als je bij iedereen een reactie hebt achtergelaten, kom je terug naar het blog van Noor! & Zo en laat daar ook een leuke reactie achter!
Wat leuk dat je meedoet met onze bloghop. Als het goed is, kom je net bij Monique Heinen vandaag. Ook ik ben aan de slag gegaan met dit toffe knipvel. En dit is mijn kaart geworden.


Voor de basis heb ik de Dutch Doobadoo Fold Card Art 2 gebruikt. Het is een al wat oudere mal, maar ook die blijven leuk om te gebruiken.

Dutch Fold Card Art 2
470.713.623
470.713.623 Fold Card Art 2

De binnenmaten heb ik overgenomen uit het designpapier Rustic Christmas.

Binnenin de mal zie je nog een shape art. Die heb ik apart overgenomen uit wit cardstock en ook hiervan weer de binnenmaten uit designpapier. Onderaan zie je 2 rillijnen. De onderste is een bergvouw en die daarboven is een dalvouw. Helemaal onderaan heb ik een foto geplaatst, genomen vanaf de zijkant. Zo kun je zien hoe ik de mal gevouwen heb. 

Deze shape art plak je met alleen de onderkant op de onderste flap. De bovenkant heb ik onder de poinsettia gedrukt zodat die blijft zitten.

Op deze shape art heb ik één huisje uit de nieuwe Card Huisjes genomen. Deze nieuwe mal zal op 1 november in de winkel liggen, maar is nu al wel te pre-orderen. Ik heb voor het huisje het designpapier Beautifall gebruikt. De raampjes heb ik aan 1 zijde dicht gelaten. Die heb ik gerild. En zo krijg je leuke luikjes voor de ramen.

Dutch Card Art Huisjes
47.713.695
470.713.695 Dutch Card Art Houses

Rechts achter heb ik de mooie Winter Wishes Sterren Cirkel geplakt. Daarvoor zie je de leuke Silent Night Kerstboom. Die heb ik uit wit cardstock gestanst en op kleur gebracht met Versamagic Oasis Green.

Links nog de Winter Wishes Lantaarn waar ik de Gnomes uit het knipvel ervoor heb geplakt.


Dan hier nog een foto genomen vanaf de zijkant.

Ik hoop dat ik je een beetje heb kunnen inspireren.

Bedankt voor je bezoekje aan mijn blog en natuurlijk ook voor je altijd leuke reactie. Om verder te hoppen, ga je vanaf hier verder naar


Dan wens ik je nog een fijne dag en veel plezier met hoppen.

Tot de volgende keer!


De artikelen die ik gebruikt heb, zijn te bestellen bij Noor! & Zo. Door op het plaatje te klikken, kom je gelijk bij het desbetreffende artikel in de webshop.

470.713.623 Fold Card Art 2  470.713.695 Dutch Card Art Houses

3001/0020 Bella Lulu combideal Rustic Christmas  6011/0567 Paper bloc Beautifall


6002/0910 Winter Wishes  Sterrencirkel  6002/1144 Silent Night Kerstboom  GD-000-079 Versa Magic Dew drops Oasis Green 

6002/0795 Winter Wishes Lantaarn
10 opmerkingen: