Over mij

Hallo, Wat leuk dat je mijn blog komt bekijken. Laat ik me eerst even voorstellen. Ik ben Monique, woon samen met Gert en heb 2 zoons Robin en Thijmen. Van jongs af aan ben ik altijd wel creatief geweest. Haken, breien, borduren, textiel schilderen en sinds 2011 helemaal verslaafd aan kaarten maken. Ik ben begonnen met borduren en 3D. Daar is nu stempelen en scrappen bijgekomen. Dat vind ik nu wel het leukste om te doen. Ik hoop dat je mijn blog leuk vindt en een reactie is altijd welkom.







zaterdag 16 juli 2016

Flowers are......

Hallo allemaal,

Eind van de maand ligt de nieuwe collectie van Dutch Doobadoo in de winkel. Ik mocht er alvast mee aan de slag en heb het Card Art Jasje gemaakt.



De basis heb ik overgenomen uit crèmekleurig cardstock. Daarna de matgedeeltes uit designpapier. Ik ben echt fan van Maja Design. En wat een geweldig papier is het deze keer. En dan heb ik het natuurlijk over de Summertime Serie.


In het midden heb ik de blauwe mal van Noor! Design gestanst uit cardstock en designpapier. Daarna de tekst erin gestempeld (met Memento Rich Cocoa) met een Noor! Design stempel uit de Cherry Blossom Treen set. Het takje en de bloemen komen uit de One of a Kind set Spring van Noor! Design.


Op de linkerzijde van het jasje heb ik het Dutch Doobadoo Craft Art houten hekje geplakt. Hier bovenop een paar bloemetjes en bovenaan het takje. Beiden komen ook uit de One Of A Kind Set Spring. Op het hekje heb ik een lief vogeltje geplakt. Deze komt uit de Dutch Doobadoo Paper Art Spring vel. Ik heb het vogeltje rood gemaakt met Distress Inkt Barn Door.


Op de rechterzijde heb ik de schop en bezem geplakt. Die heb ik eerst gestanst uit designpapier. Het papier laat ik in de mal zitten. En daarna met een dauber en Dew Drop Brilliance Moonlight White en een dauber de ge-emboste gedeeltes wit gemaakt.


Dan gaan we naar de buitenzijde. Aan de linkerkant heb ik op het zakje een paar aardbeitjes geplakt met de daarbij behorende blaadjes. Het bloemetje komt van de kersenmal. Beide mallen zijn van Noor! Design.


Aan de rechterkant heb ik bovenaan de Noor! Design klimopmal gestanst uit designpapier. Daarna ook dit in de mal laten zitten en de ge-emboste nerven beïnkt met Distress Inkt Peeled Paint. Op de klimop heb ik nog wat bloemetjes geplakt.

Op het zakje heb ik de gieter geplakt. Die heb ik ook na het stansen in de mal laten zitten en de ge-emboste gedeeltes bruin gemaakt met Distress Inkt Vintage Photo. Naast de gieter nog wat bloemetjes geplakt. Ook deze komen, net als de gieter, uit de One Of A Kind Set Spring van Noor! Design.


Op de kaart heb ik op de bloemen en kraagjes nog parels gemaakt met de Dutch Doobadoo Pearl Pen White.

Ik hoop dat ik jullie een beetje heb kunnen inspireren.

Dan wens ik je nog een hele fijne dag en voor de vakantiegangers een hele fijne vakantie.

Tot de volgende keer!

Liefs,



De artikelen die ik gebruikt heb. zijn te bestellen via de website van HobbyVision. Door op het plaatje te klikken, kom je gelijk bij het desbetreffende artikel,

PRE-ORDER 6 - Dutch Doobadoo - Dutch Card Art - Jasje  Dutch Doobadoo - Dutch Pearl Pen - White - 28ml  Dutch Doobadoo - Dutch Paper Art - Spring  Dutch Doobadoo - Dutch Paper Art A5 - Wooden fences  Dutch Doobadoo - Dutch Hobby Glue  Scrappapier Maja Design - Summertime - Light Scarlet  Scrappapier Maja Design - Summertime - Greenery

Scrappapier Maja Design - Summertime - Garden Bouquet  Scrappapier Maja Design - Summertime - Taste the strawberries  Noor! Design - One of a Kind - Spring set  Noor! Design - Autumn - Klimop   Noor! Design - Berry Sweet - Hart met blaadjes  

Noor! Design - Berry Sweet - Kers met blaadjes  Distress Inkt - Mini - Barn Door  Distress Inkt - Mini - Vintage Photo  Distress Inkt - Mini - Peeled Paint  Stempelinkt - Brilliance - Dew Drop Moonlight White

Tsukeniko - Sponge Dauber  Noor! Design - Cutting & Embossingmal - Blauw mal - Vierkant + 2 hoekjes  Joy! Crafts - Clear Stamps ENG - Cherry Blossom Tree  Memento inktkussen - Rich cocoa

1 opmerking:

  1. Hoi Monique,
    Wat een prachtige creatie !
    Wat een leuke mal van DDBD zoveel moois te zien .
    Groetjes Doris

    BeantwoordenVerwijderen