Over mij

Hallo, Wat leuk dat je mijn blog komt bekijken. Laat ik me eerst even voorstellen. Ik ben Monique, woon samen met Gert en heb 2 zoons Robin en Thijmen. Van jongs af aan ben ik altijd wel creatief geweest. Haken, breien, borduren, textiel schilderen en sinds 2011 helemaal verslaafd aan kaarten maken. Ik ben begonnen met borduren en 3D. Daar is nu stempelen en scrappen bijgekomen. Dat vind ik nu wel het leukste om te doen. Ik hoop dat je mijn blog leuk vindt en een reactie is altijd welkom.vrijdag 22 juli 2016

Enjoy....

Hallo allemaal,

Eind deze maand komt de nieuwe collectie van Dutch Doobadoo weer uit. En het is echt weer een hele gave collectie. Ik mocht er alvast mee spelen en heb deze Card Art Butterfly gemaakt. Ik houd van vlinders, dus deze vind ik echt superrrr!


De basis heb ik overgenomen uit wit cardstock. Daarna de binnenste maten uit designpapier. Het designpapier is van Maja Design.

Rechtsboven heb ik diverse bloemen gemaakt met mallen van Noor! Design, de Vintage Flourishes en de Crafty Cocktail bloemen. Ook heb ik een bloemen mal (Buttercup Trio) van Precious Marieke gebruikt. In het midden van de bloemen heb ik een stempeltje van Crealies (de blauwe sprietjes) gestempeld. Daarna heb ik in het midden van de bloemen een pareltje gemaakt met de Dutch Doobadoo Pearl Pen White.

Tussen de bloemen heb ik nog Dutch Doobadoo Paper Art blaadjes geplakt. 

De Pearl Pen heb ik ook in het midden gebruikt van de vlinder en op het kleine labeltje (Vintage Flourishes mal) van Noor! Design. De tekst Enjoy komt ook van Noor! Design (Sending Messages Postcards Stamps).


Ik hoop dat ik je een beetje heb kunnen inspireren. 

Dan wens ik je nog een hele fijne dag en geniet van het mooie weer. Gelukkig is het nu een paar graden minder warm :). 

Tot de volgende keer en alvast bedankt voor je reactie. Altijd leuk om te lezen :).

Liefs,


1 opmerking:

  1. Ik vind het een super leuke mal en je hebt er een mooie creatie van gemaakt.Toppie!!

    BeantwoordenVerwijderen