Over mij

Hallo, Wat leuk dat je mijn blog komt bekijken. Laat ik me eerst even voorstellen. Ik ben Monique, woon samen met Gert en heb 2 zoons Robin en Thijmen. Van jongs af aan ben ik altijd wel creatief geweest. Haken, breien, borduren, textiel schilderen en sinds 2011 helemaal verslaafd aan kaarten maken. Ik ben begonnen met borduren en 3D. Daar is nu stempelen en scrappen bijgekomen. Dat vind ik nu wel het leukste om te doen. Ik hoop dat je mijn blog leuk vindt en een reactie is altijd welkom.vrijdag 1 juli 2016

Dutch Doobadoo Sketch Challenge #17

Hallo allemaal,

Daar ben ik weer voor de 2e keer vandaag. Want vandaag starten we bij Dutch Doobadoo weer een nieuwe Sketch Challenge. Hier komt Challenge #17


Dat een sketch ook goed te combineren is met Shape Art wisten jullie al. Dus ook deze keer een Shape Art.

Dit is dan mijn voorbeeld geworden.


Voor de basis heb ik kraft papier genomen. Het designpapier en de mallen die ik gebruikt heb, zijn van Noor! Design. Het plaatje is van Syta van Gelderen.


Uiteraard heb ik ook deze keer weer de Dutch Doobadoo Pearl Pen gebruikt. Altijd leuk om "kale" hoekjes iets mee op te vullen of midden in de bloem. Ik heb ook parels gezet op de Dutch Doobadoo Cardboard Art Pijlen.

Je kunt meedoen met onze challenge tot eind juli 2016 door een foto van je creatie te plaatsen in onze Dutch Doobadoo Challenge groep op Facebook.


Heb je geen Facebook? Dan kun je een foto van je creatie inclusief je naam mailen naar: joyce.martens@noortje-design.nl 

En natuurlijk hebben we aan deze challenge ook weer een leuke prijs verbonden. We kiezen na 30 julie met random de winnaar (wel zo eerlijk, dan maakt iedereen evenveel kans) en de winnaar krijgt van ons een Dutch Doobadoo prijzenpakket.

We hopen dat jullie allemaal meedoen met de Dutch Doobadoo Challenge. Heel veel succes!

Liefs,

Geen opmerkingen:

Een reactie posten