Over mij

Hallo, Wat leuk dat je mijn blog komt bekijken. Laat ik me eerst even voorstellen. Ik ben Monique, woon samen met Gert en heb 2 zoons Robin en Thijmen. Van jongs af aan ben ik altijd wel creatief geweest. Haken, breien, borduren, textiel schilderen en sinds 2011 helemaal verslaafd aan kaarten maken. Ik ben begonnen met borduren en 3D. Daar is nu stempelen en scrappen bijgekomen. Dat vind ik nu wel het leukste om te doen. Ik hoop dat je mijn blog leuk vindt en een reactie is altijd welkom.vrijdag 1 juli 2016

Hello...

Hallo allemaal,

Vandaag mag ik jullie weer een creatie laten zien op ons HobbyVision blog. Deze keer heb ik een kaart gemaakt met de nieuwe Dutch Doobadoo Card Art Huisjes. Wat een gave mal is dit zeg. Je kunt hem voor diverse gebeurtenissen gebruiken zoals o.a. kerst en nieuwe woning.


De basis heb ik overgenomen uit wit cardstock. Het designpapier is van CraftEmotions Botanical Rose Garden. Echt heel erg mooi designpapier!


Het plaatje komt ook het blok van Botanical Rose Garden. Hierin zitten in totaal 11 vellen: verschillende motieven designpapier en 3 verschillende knipvellen met diverse motieven.

Onder het plaatje heb ik een stuk ribbelkarton geplakt. Ik heb daarvoor eerst de randjes eraf gescheurd, zodat het minder strak lijkt.  Op het plaatje heb ik ballontekst met hello geplakt. Deze ballontekst is een nieuwe Paper Art van Dutch Doobadoo. Echt zo leuk dit. Ze zijn ook erg leuk te gebruiken bij scrappen met foto's!

Op huisjes horen eigenlijk ook steentjes. Hiervoor heb ik de Softboard Art Loose Bricks van Dutch Doobadoo gebruikt. Ze zijn klaar voor gebruik. Je haalt ze van het vel en kunt ze gelijk op je creatie plakken.


Het middelste huisje heb ik ook beplakt met designpapier Botanical Rose Garden. In het midden een blauwe Noor! Design mal geplakt en hierop de rozenstempel.

De rozenstempel is van CraftEmotions en komt uit dezelfde serie als het designpapier. Deze heb ik ingekleurd met Faber Castell Polychromos potloden. Na het kleuren heb ik de stempel op het Easy Connect Tape van CraftEmotions geplakt. Dit is een dubbelzijdige tape en die is toch handig! Daarna heb ik de stempel uitgeknipt. Doordat er tape achter het papier zat, is dit gelijk een versteviger voor de dunne takjes. Die kun je dan smal uitknippen want door de tape voelt het steviger aan. Ook is deze tape erg handig voor hele fijne malletjes. Je legt een stuk papier op de tape. Leg de malletjes erop en uitstansen maar. Na het stansen hoef je geen lijm te gebruiken, want door de dubbelzijdige tape plakt het gelijk. Druk het na het plakken niet al te stevig aan, want dan kun je het nog heel goed eraf halen (zonder schade) en op een andere plek plakken.

Op de rand van de mal nog een paar bloemetjes. En daaronder de Kraft Art bladeren van Dutch Doobadoo. En ook hier weer de Softboard  Art Loose bricks van Dutch Doobadoo. 


En dan zijn we alweer bij het derde huisje aanbeland. Naast de Dutch Doobadoo Loose Bricks heb ik ook nog parels gemaakt met de Pearlepen van Dutch Doobadoo.

Onderaan heb ik het Kraft Art Fence van Dutch Doobadoo geplakt. Hierop een Paper Art vlinder, ook van Dutch Doobadoo. Die vlinders zijn toch wel favoriet bij mij hoor. Zo leuk en zo fijn van detail.

Op het hek heb ik een andere stempel uit dezelfde stempelset van CraftEmotions gebruikt. Ook deze heb ik ingekleurd met Faber Castell Polychromos potloden. Het papier dat ik gebruikt heb is van Perfect Coloring Paper. Mooi glad papier dat heel fijn kleurt.

En natuurlijk heb ik alles geplakt met de Dutch Doobadoo lijm.


Ik hoop dat ik je een beetje heb kunnen inspireren. En is er iets niet duidelijk, vraag het gerust hoor!

Dan wens ik je nog een hele fijne dag en tot de volgende keer!

Liefs,De artikelen die ik gebruikt heb, zijn te bestellen via de webshop. Door op het plaatje te klikken, kom je bij het desbetreffende artikel in de webshop.

Dutch Doobadoo - Dutch Card Art - Houses  Dutch Doobadoo - Dutch Paper Art - Text balloon  Dutch Doobadoo - Softboard Art - Loose Bricks  Dutch Doobadoo - Dutch Paper Art A5 - Kraft Leaves 2Dutch Doobadoo - Dutch Hobby Glue  Dutch Doobadoo - Dutch Pearl Pen - White - 28ml  CraftEmotions - Paper stack - Botanical Rose Garden 11 vel A4  


Clearstamp - CraftEmotions - Botanical Rose Garden 1  CraftEmotions EasyConnect (dubbelzijdig klevend) Craft tape 15m x 65mm  Dutch Doobadoo - Dutch Paper Art A5 - Kraft Fences  Noor! Design - Cutting & Embossingstencil - Blauwe mal - Ovaal + Poinsettia   Faber Castell Polychromos - Blikken doos 120 stuks + CD  Copic papier - Perfect Colouring Paper A4

1 opmerking: