Over mij

Hallo, Wat leuk dat je mijn blog komt bekijken. Laat ik me eerst even voorstellen. Ik ben Monique, woon samen met Gert en heb 2 zoons Robin en Thijmen. Van jongs af aan ben ik altijd wel creatief geweest. Haken, breien, borduren, textiel schilderen en sinds 2011 helemaal verslaafd aan kaarten maken. Ik ben begonnen met borduren en 3D. Daar is nu stempelen en scrappen bijgekomen. Dat vind ik nu wel het leukste om te doen. Ik hoop dat je mijn blog leuk vindt en een reactie is altijd welkom.donderdag 2 juni 2016

Have Fun

Hallo allemaal,

Vandaag heb ik een verjaardagskaartje voor jullie gemaakt met de nieuwe Dutch Doobadoo Card Art Strandbal. Naast een zomerkaartje, is hij dus ook heel geschikt om er een kinderkaartje mee te maken.


De basis heb ik overgenomen uit wit cardstock. Daarna de stroken van de bal overgenomen uit designpapier van Noor! Design Cool Dudes.

Card Art Beach Ball
470.713.600Bij een verjaardag horen natuurlijk ook ballonnen. Ik heb de Dutch Doobadoo Cardboard Art Ballonnen hiervoor gebruikt. Ik heb ze met de Faber Castell Polychromos potloden gekleurd en daarna 2 tekststempeltjes erop gestempeld. De teksten zijn van Noor! Design Sending Messages Postcards Stamps.

Cardboard Art Ballonnen
472.309.010


Nieuw deze maand zijn ook de gave Stencil Art Numbers 3. Ik heb het cijfer 4 gebruikt. Eerst heb ik het overgenomen uit wit cardstock en daarna uit designpapier.

Stencil Art Numbers 3
470.455.006


De stempel van Mo Manning heb ik ingekleurd met Faber Castell Polychromos potloden. Naast de stempel zie je nog de superleuke cadeautjes van Noor! Design.


Ik hoop dat ik je een beetje heb kunnen inspireren. 

Bedankt voor je bezoekje, echt superleuk! Dan wens ik je nog een hele fijne dag en tot de volgende keer!

Liefs,
1 opmerking: