Over mij

Hallo, Wat leuk dat je mijn blog komt bekijken. Laat ik me eerst even voorstellen. Ik ben Monique, woon samen met Gert en heb 2 zoons Robin en Thijmen. Van jongs af aan ben ik altijd wel creatief geweest. Haken, breien, borduren, textiel schilderen en sinds 2011 helemaal verslaafd aan kaarten maken. Ik ben begonnen met borduren en 3D. Daar is nu stempelen en scrappen bijgekomen. Dat vind ik nu wel het leukste om te doen. Ik hoop dat je mijn blog leuk vindt en een reactie is altijd welkom.dinsdag 14 juni 2016

Happy Birthday

Hallo allemaal,

Vandaag heb ik voor jullie een superleuk envelopje. Erg leuk om hier bijvoorbeeld geld in te doen, maar ook een cadeaukaart past hier precies in. De mal die ik hiervoor gebruikt heb is de Dutch Doobadoo Envelope Art Fold Bag. 


De basis van de envelop heb ik overgenomen uit wit cardstock. De rilranden ga je rillen. In het midden zie je een streep. Dit is een snijrand. Hier past het lipje van de envelop door. 
Het matgedeelte heb ik overgenomen en uitgeknipt uit designpapier. Die is van Noor! Design. 

Dutch Doobadoo Envelope Art Fold Bag
470.713.031Hier kun je de snijrand wat beter zien. Bovenop de envelop nog bloemen geplakt. Deze zijn van Noor! Design en onderaan de lieve kersjes. Ook van Noor! Design.

Achter de bloemen heb ik nog wat blaadjes gedaan. De witte blaadjes zijn de Paper Art blaadjes van Dutch Doobadoo. Ze zijn zo leuk en handig. Gewoon uit het vel knippen en opplakken maar. Je hoeft niets te stansen. Dat is toch wel heel handig toch?

Dutch Doobadoo Paper Art Blaadjes
472.948.002Hier nog een foto met de binnenkant van de envelop. Zo zie je hoe die gevouwen is. Ik heb de binnenkant van de bovenflap beplakt met designpapier. Hij werd helaas hierdoor een beetje te stevig om hem goed dicht te kunnen vouwen.

Van de binnenmaat van de envelop heb ik nog een apart kaartje gemaakt. De binnenmaat heb ik overgenomen uit wit cardstock en daarna een stukje designpapier erop geplakt. Die heb ik iets kleiner gesneden dan het witte cardstock. 

Een snelbindermal erop met de stempel van Noor! Design. Ook de vlindertjes zijn van Noor! Design. En klaar is je envelopje. Ik vind het echt een supergaaf model en ga hem zeker vaker maken!.

Ook leuk voor kinderverjaardagen. Vaak wordt dan geld of een cadeaukaart gegeven. En je zoon/dochter kan de envelop zelf versieren. Zo heeft hij/zij een persoonlijk cadeautje voor de jarige. Dat is toch superleuk!

Ik wens je nog een hele fijne dag en tot de volgende keer!

Liefs,1 opmerking: