Over mij

Hallo, Wat leuk dat je mijn blog komt bekijken. Laat ik me eerst even voorstellen. Ik ben Monique, woon samen met Gert en heb 2 zoons Robin en Thijmen. Van jongs af aan ben ik altijd wel creatief geweest. Haken, breien, borduren, textiel schilderen en sinds 2011 helemaal verslaafd aan kaarten maken. Ik ben begonnen met borduren en 3D. Daar is nu stempelen en scrappen bijgekomen. Dat vind ik nu wel het leukste om te doen. Ik hoop dat je mijn blog leuk vindt en een reactie is altijd welkom.dinsdag 7 juni 2016

Dutch Doobadoo Sketch Challenge #16

Hallo allemaal,

We zijn al weer aan Sketch Challenge #16 beland. Wat gaat dat hard zeg. Maar het is nog steeds een succes, dus we gaan lekker door!


Dat een sketch ook goed te combineren is met een Shape Art wisten jullie al. Dus ook deze keer een Shape Art en wel de Label XL.

Dit is dan mijn voorbeeld geworden. En ik moet zeggen...... ik heb me heerlijk uitgeleefd hahahaha


De basis heb ik overgenomen uit wit cardstock, daarna een maatje kleiner uit donkerbruin cardstock en nog een maatje kleiner uit designpapier. Deze is van Maja Design.

Shape Art Tag XL
470.713.136
Nadat ik alle stukken designpapier geplakt heb zoals op de sketch te zien is, heb ik in het midden de supergave raammal van Noor! Design geplakt. Die heb ik uit donkerbruin papier gestanst. De ge-emboste gedeeltes heb ik wit gemaakt met witte inkt.

Het plaatje achter het raam komt uit het designpapier van Maja Design. Verder heb ik de mallen gebruikt uit de One of A Kinds set van Noor! Design. Het katje is van de Vintage Flourishes mal en heb ik achter de blaadjes en klimop mal geplakt. Ook het ge-emboste gedeelte van de Noor klimop mal heb ik wit gemaakt.

Bovenaan het raam heb ik een klein gordijntje geplakt. Die komt uit een Dutch Doobadoo Paper Art vel Borders. Lief zijn ze hè.

Paper Art Borders
472.948.020


Dit superleuke vogeltje komt uit de Dutch Doobadoo Paper Art Birds 2.

Paper Art Birds 2
472.948.039


Rechtsonder heb ik de met de Dutch Doobadoo mask Swirls dit plaatje gemaakt. Ik heb de mask op het designpapier gelegd en met een daubel en roze inkt over de mask gegaan. Op deze mask zitten een aantal swirls. En om niet per ongeluk de andere mee te kleuren, heb ik op de andere swirl een papiertje gelegd.

Mask Art Swirls
470.715.047


Aan de onderste designpapier heb ik nog die nieuwe gave mal van Noor! Design geplakt. Die heb ik uit designpapier gestanst.


Tja, die nieuwe bloemen van Noor! Design zijn toch echt wel favoriet van mij. Wat zijn ze toch gaaf! In het midden heb ik een parel gemaakt met de Dutch Doobadoo Pearl pen White.

Pearl Pen White
870.003.010


Volgens de sketch komt er bovenaan een strik. En laten we bij Dutch Doobadoo nu hier een heel vel van vol hebben. Ik heb de strik op een 3d foamblokje geplakt. 

Rechts op de ronde blauwe Noor! Design mal heb ik de nieuwe Dutch Doobadoo Paper Art Tekst ballon geplakt. Is die niet heul gaaf??

Paper Art Text Balloon
472.948.040

 Paper Art Strikken
472.948.017


Ik hoop dat ik jullie een beetje heb kunnen inspireren. Uiteraard ben ik heel benieuwd naar jullie creaties met de sketch.

Je kunt meedoen met onze challenge tot eind juni 2016 door een foto van je creatie te plaatsen in onze Dutch Doobdoo Challenge Groep op Facebook.Heb je geen Facebook, dan kun je een foto van je creatie inclusief je naam te mailen naar : joyce.martens@noortje-design.nl. 

En natuurlijk hebben we aan deze challenge ook weer een leuke prijs verbonden. We kiezen na 30 juni met random de winnaar (wel zo eerlijk, dan maakt iedereen evenveel kans). En de winnaar krijgt van ons een Dutch Doobadoo prijzenpakket.

We hopen dat jullie allemaal meedoen met de Dutch Doobadoo Challenge. Heel veel succes!

Liefs,

1 opmerking: