Over mij

Hallo, Wat leuk dat je mijn blog komt bekijken. Laat ik me eerst even voorstellen. Ik ben Monique, woon samen met Gert en heb 2 zoons Robin en Thijmen. Van jongs af aan ben ik altijd wel creatief geweest. Haken, breien, borduren, textiel schilderen en sinds 2011 helemaal verslaafd aan kaarten maken. Ik ben begonnen met borduren en 3D. Daar is nu stempelen en scrappen bijgekomen. Dat vind ik nu wel het leukste om te doen. Ik hoop dat je mijn blog leuk vindt en een reactie is altijd welkom.woensdag 28 oktober 2015

Joy to the World

Hallo allemaal,

Vandaag mag ik jullie weer een creatie laten zien op ons HobbyVision blog. Ik heb een kerstkaart gemaakt. Nog even en dan is het al weer Kerst. En gaan we weer kerstkaarten versturen. Voor de basis van deze kerstkaart, heb ik de nieuwe Dutch Doobadoo Shape Art Square 2 gebruikt. Deze en de rest van de nieuwe collectie liggen deze week in de winkel en zijn nu te pre-orderen bij HobbyVision.


De grootste maat van de mal heb ik uit wit cardstock geknipt. Een maatje kleiner en nog een maatje kleiner uit designpapier van Maja Design A Gift to you. De randen heb ik bruin gemaakt met Distress inkt Brushed Corduroy. Daarna de randen ruw gemaakt met de distresser.

De stempel van Mo Manning heb ik ingekleurd met PanPastel. Na het kleuren alles gefixeerd zodat het niet meer afgeeft. Op de afbeelding heb ik nog wat sneeuw gemaakt met de Foamball Clay van CraftEmotions. De stempel heb ik gemat op Joy Kraftpapier.


Boven de stempel heb ik de leuke rand stansmal van Die'Sire - Edge'ables - Xmas - Reindeer Dance geplakt. Dit is een mal waarbij alleen aan de bovenkant wordt gestanst, niet aan de onderkant. Deze blijft dus vastzitten aan het papier en hoef je dus niet erachter te plakken. Is dat niet leuk? Er zijn verschillende randen verkrijgbaar. Dus kijk maar eens op de website van HobbyVision.

Rechtsboven op de stempel heb ik een mal van Crealies Decorette nr. 13, Sterren in elkaar geplakt. Deze heb ik gestanst uit glitter karton van Marianne Design.


Rechts heb ik de leuke bomen van Noor! Design geplakt. Echt een leuke maat van boompjes, niet te breed. Op de bomen heb ik sneeuw geplakt met de Viva 3D Schnee. Voor de bomen staat een hert. Deze komt uit de Dutch Doobadoo Kraft Art Christmas.


Links heb ik de o zo gave ijskristal van Noor! Design geplakt. Ook deze is gestanst uit het glitterkarton van Noor! Design. Midden op deze stans de tekst label van Dutch Doobadoo. Dit is een heel vel met allemaal Kerstlabels. Echt zooo leuk en handig. Gewoon uit het vel drukken en opplakken maar. Bovenop de label nog een klein ijssterretje geplakt. Deze komt uit het nieuwe Dutch Doobadoo Paper Art Winter die ook deze winter uitkomt.


En natuurlijk mogen de bloemen niet ontbreken. De bladeren die ik hierbij heb geplakt, komen uit de Dutch Doobadoo Paper Art en Kraft Art bladeren.

En natuurlijk heb ik alles geplakt met de alleslijm van Dutch Doobadoo.

Ik hoop dat je het leuk vindt, en dat ik je een beetje heb kunnen inspireren.

Dan wens ik je nog een hele fijne dag en tot de volgende keer!
De artikelen die ik gebruikt heb, kun je bestellen in de webshop. Door op het plaatje te klikken, kom je gelijk bij dat artikel.

PRE-ORDER 1 - Dutch Doobadoo - Dutch Shape Art - Frames Vierkant ornament   PRE-ORDER 1 - Dutch Doobadoo - Dutch Paper Art - Winter   Dutch Doobadoo - Label Art - Xmas (white)  Dutch Doobadoo - Kraft Art A5 - Christmas   Noor! Design - Cutting & Embossingstencil - Winter Wishes - IJskristal Cirkel   Noor! Design - Happy Holidays - Kerstbomen  
  

Stansmal - Crealies - Decorette no 13 - Sterren in elkaar   Stansmal Die`sire - Edge`ables - Xmas - Reindeer Dance  CraftEmotions - Foamball clay - luchtdrogende klei - wit  Scrappapier Maja Design - A Gift for You - Underneath the Christmas Tree  

Scrappapier Maja Design - A Gift for You - Wishing you Peace & Joy  Dutch Doobadoo - Dutch Hobby Glue  Distress inkt - Brushed corduroy  Viva - 3D Schnee wit - soft  PanPastels - 9ml - Permanent Red  PanPastels - 9ml - Permanet Red Shade

PanPastels - 9ml - Permanent Extra Dark  

1 opmerking: