Over mij

Hallo, Wat leuk dat je mijn blog komt bekijken. Laat ik me eerst even voorstellen. Ik ben Monique, woon samen met Gert en heb 2 zoons Robin en Thijmen. Van jongs af aan ben ik altijd wel creatief geweest. Haken, breien, borduren, textiel schilderen en sinds 2011 helemaal verslaafd aan kaarten maken. Ik ben begonnen met borduren en 3D. Daar is nu stempelen en scrappen bijgekomen. Dat vind ik nu wel het leukste om te doen. Ik hoop dat je mijn blog leuk vindt en een reactie is altijd welkom.donderdag 1 oktober 2015

Dutch Doobadoo Sketch Challenge #8

Hallo allemaal,

Daar is dan de 8e Sketch Challenge. We vinden het geweldig dat jullie zo enthousiast mee doen! We willen jullie ook bij deze mallen graag een beetje op weg helpen in de opbouw van je project.En dit is mijn voorbeeld geworden:Het designpapier is het nieuwe papier van Maja Design. Echt zo gaaf dit! Verder heb ik mallen van Noor! Design gebruikt.

En natuurlijk mogen de Dutch Doobadoo Paper Art vlinders en Kraft Art bladeren niet ontbreken. En zie je die leuke standaard onder de kaart? Zo gaaf hè. Deze hebben we sinds kort ook in de collectie van Dutch Doobadoo. Er is ook nog een maatje groter. 

Deze keer hebben we weer voor een Shape Art mal gekozen. Het schild model om jullie te laten zien dat deze voor elk thema geschikt is.
Je kunt meedoen met onze challenge tot 30 oktober 2015 door een foto van je creatie inclusief je naam te plaatsen onderaan dit bericht bij Mr. Linky.

Heb je geen blog, dan kun je een fot van je creatie inclusief je naam te mailen naar: joyce.martens@noortje-design.nl

En natuurlijk hebben we aan deze challenge ook weer een leuke prijs verbonden. We kiezen na 30 oktober met random de winnaar (wel zo eerlijk, dan maakt iedereen evenveel kans) en de winnaar krijgt van ons dit prijzenpakket:

460.440.200 MDF Art  Winter Set    470.713.127 Shape Art Christmas Bell

We hopen dat jullie allemaal mee doen met de Dutch Doobadoo Challenge. Heel veel succes!

Liefs,1 opmerking:

  1. Heel erg mooi Monique, de kleuren zijn prachtig en alles is super.
    Groetjes Astrid

    BeantwoordenVerwijderen