Over mij

Hallo, Wat leuk dat je mijn blog komt bekijken. Laat ik me eerst even voorstellen. Ik ben Monique, woon samen met Gert en heb 2 zoons Robin en Thijmen. Van jongs af aan ben ik altijd wel creatief geweest. Haken, breien, borduren, textiel schilderen en sinds 2011 helemaal verslaafd aan kaarten maken. Ik ben begonnen met borduren en 3D. Daar is nu stempelen en scrappen bijgekomen. Dat vind ik nu wel het leukste om te doen. Ik hoop dat je mijn blog leuk vindt en een reactie is altijd welkom.donderdag 19 maart 2015

Happy Easter

Hallo allemaal,

Deze maand ben ik gastdesigner bij Let's Get Bizzee. En dit is mijn 2e creatie. Deze keer ben ik aan de slag gegaan met de paaseieren. Ik heb even zitten dubben wat ik er mee zal doen. En toen wist ik het. Ik had al een tijd geleden een stronk en een houten bakje gekocht bij de Action. Ik wilde er eerst de MDF huisjes van Dutch Doobadoo erop plakken. Maar daar kwam het er toen niet van. (maar dat ga ik zeker nog wel doen). Dus heb ik nu de MDF eieren erop geplakt.


Ik heb eerst de eieren op het designpapier omgetrokken en uitgeknipt. Daarna de randjes bruin gemaakt met Distress Inkt Brushed Corduroy. Het designpapier is van Magnolia en de Floral van Noor! Design.

Op de stronk heb ik groene curly moss geplakt en her en der wat siereitjes. Bij een plaatselijke tuincentrum kwam ik het sierhekje tegen en leek me wel leuk hierbij. En bij voorjaar horen natuurlijk tulpen. Die zaten in een potje (net als de blauwdruifje) en heb deze gelijk maar geruïneerd hahaha. Op de voorgrond zie je ook nog nepmos. Had ik gelijk de ruimte gevuld. 


De eieren heb ik versierd met de Noor! Design vlinders en mal (op het grote ei, achter de bloem). Hierbij heb ik de uiteinden naar achteren gevouwen en lijkt het een beetje op een strik. En natuurlijk hoort bij een paascreatie de Dutch Doobadoo Paper Art Paaseieren! Ik heb ze gewoon wit gelaten om het een beetje rustiger te laten.


Bij dit ei heb ik achter de bloem natuurlijk de Dutch Doobadoo paasei en een mal van Noor! Design geplakt. En de Dutch Doobadoo Paper Art Vlinder mocht hierbij natuurlijk ook niet ontbreken. Ik vind ze zo gaaf, zo fijntjes.


En op het laatste paasei natuurlijk ook weer de Paper Art paasei en de Paper Art vlinders. De vlinders heb ik bovenop de Noor! Design vlinders geplakt. En achter de paasei nog wat veertjes.


Kennen jullie de Dutch Doobadoo labeltjes? Ze zijn zooo leuk. En toch heb ik ze nog niet veel gebruikt. Dat is toch wel heeeeel erg hè!! Dus nu met een paasstempel van Noor! Design erop en aan het rekje gehangen. De stempel heb ik gestempeld met Archival inkt, Cornflower Blue. 


Dan nu nog een foto van het geheel en dan iets hoger genomen. 

Ik hoop dat ik je een beetje heb kunnen inspireren. Heb je nog vragen? Stel ze gerust!

Dan wens ik je nog een hele fijne dag en hopelijk wordt het vandaag net zo mooi weer als gisteren.  Bedankt voor je bezoekje en een reactie vind ik altijd leuk. En uiteraard bedankt ook voor jullie leuke reacties op mijn vorige kaart van de bloghop.

Liefs,

Monique 

1 opmerking: