Over mij

Hallo, Wat leuk dat je mijn blog komt bekijken. Laat ik me eerst even voorstellen. Ik ben Monique, woon samen met Gert en heb 2 zoons Robin en Thijmen. Van jongs af aan ben ik altijd wel creatief geweest. Haken, breien, borduren, textiel schilderen en sinds 2011 helemaal verslaafd aan kaarten maken. Ik ben begonnen met borduren en 3D. Daar is nu stempelen en scrappen bijgekomen. Dat vind ik nu wel het leukste om te doen. Ik hoop dat je mijn blog leuk vindt en een reactie is altijd welkom.zondag 8 maart 2015

Happy Birthday

Hallo allemaal,

Vandaag is het weer mijn beurt om jullie een creatie te laten zien op ons HobbyVision blog. Het lijkt wel of nu de lente is begonnnen. Wat een heerlijk weer is het buiten, blauwe lucht en de zon schijnt ook. Dus wat willen we nog meer! 

Bij dit mooie weer denk ik aan de bloemen weer gaan bloeien, dus vandaag een bloemenkaart voor jullie.


Voor de basis heb ik de nieuwe Dutch Doobadoo Shape Art Ornate gebruikt. Deze is uit wit cardstock geknipt. Daarna een maatje kleiner uit het designpapier van Kaiserkraft. De randjes heb ik bruin gemaakt met Distress inkt Brushed Corduroy. Bovenaan heb ik een randmal van NoorDesign geplakt tussen het witte cardstock en het designpapier. Deze mal heb ik ook uit het designpapier van Kaiserkraft gestanst.

De stempel van Noor Design heb ik gestempeld op de nieuwe Dutch Doobadoo shape art Circle. De stempel heeft best een groot formaat (maar vind 'm wel heel gaaf), maar past perfect op deze cirkel. De stempel heb ik ingekleurd met Sennelier. Op de blauwe bloemblaadjes heb ik nog witte stipjes gemaakt met de molotow marker wit.


Linksonder heb ik het vogelkooitje op de versamark gedrukt en daarna embossingpoeder Shabby Blue erover gestrooid. Daarna verhit met de heattool.En zonder een bloementoef vind ik mijn kaart niet compleet. Zie je die leuke bloementakjes uit het witte papier? Bij deze mal zit een apart mal voor de bloemetjes. Zo leuk! En natuurlijk weer de blaadjes van Noor! Design en Dutch Doobadoo gebruikt. Bij deze bloemenstempel zitten ook 2 tekststempels, waarvan deze Happy Birthday. Ik heb de stempel eerst op versamark gedrukt en daarna op de label gedrukt. Embossingpoeder erover en verhit met de heattool. De cirkel heb ik verhoogd met 3d foamblokjes. Zo kan de label erachter geschoven worden.

En natuurlijk heb ik alles geplakt met de alleslijm  van Dutch Doobadoo.Bedankt voor het bezoeken van ons blog en ik hoop dat ik je een beetje heb kunnen inspireren. Heb je nog vragen, stel ze gerust!

Dan wens ik je nog een hele fijne dag en geniet van het prachtig weer.

Liefs,

De gebruikte artikelen zijn uiteraard verkrijgbaar bij HobbyVisionDutch Doobadoo - Shape Art - Frames Ornament
  Dutch Doobadoo - Shape Art - Frames Cirkel  Dutch Doobadoo - Laser Paper Art - Kraft Leaves  Clear stamp - Noor! Design - Floral Pattern  Noor! Design - Rand Franse Lelie  Stansmal Noor! Design - Cirkel (4stuks)  Noor! Design -  Vintage Flourishes - Vogelkooi   vogeltje 

 Noor! Design -  Vintage Flourishes - Blad 1   Noor! Design - Cutting & Embossing stencil - Leaves blad 2  Stansmal Creative Expressions - Craft Dies - Blossoming Branch  Sennelier - l`Aquarelle set 24 halve napjes + penseel  WOW embossingpoeder - Opaque Seafoam White - Super Fine  Scrappapier Kaisercraft - Betsy`s Couture - A-Line  Scrappapier Kaisercraft - Betsy`s Couture - Shawl  Dutch Doobadoo - Dutch Hobby Glue

5 opmerkingen: