Over mij

Hallo, Wat leuk dat je mijn blog komt bekijken. Laat ik me eerst even voorstellen. Ik ben Monique, woon samen met Gert en heb 2 zoons Robin en Thijmen. Van jongs af aan ben ik altijd wel creatief geweest. Haken, breien, borduren, textiel schilderen en sinds 2011 helemaal verslaafd aan kaarten maken. Ik ben begonnen met borduren en 3D. Daar is nu stempelen en scrappen bijgekomen. Dat vind ik nu wel het leukste om te doen. Ik hoop dat je mijn blog leuk vindt en een reactie is altijd welkom.woensdag 27 juli 2022

XMAS

 Hallo allemaal,

We zijn al halverwege het jaar ..... en dat betekent dat het over minder dan een half jaar alweer Kerst is. Dus gaan we maar gauw aan de slag met de kerstkaarten. En laten er nu bij de nieuwe Dutch Doobadoo collectie van juli toch superleuke kerstmallen zitten. Één ervan is de Card Art Xmas. Wat een superleuke mal is dit en je kunt deze ook weer superleuk combineren met een andere Dutch Doobadoo mal. En dat vind ik toch het leukste om te doen. Kijken welke mallen ik met elkaar kan combineren. 

Zoals je ziet heb ik de Card Art XMAS gecombineerd met een andere mal van Dutch Doobadoo. Voor deze kaart heb ik de Dutch Doobadoo Crafty Kit Abigail gebruikt. In deze kit zitten naast het designpapier en uitdrukvel met plaatjes ook nog een Shape Art. De basis van de Shape Art heb ik overgenomen uit wit cardstock, een maatje kleiner uit donkergroen cardstock en nog een maatje kleiner uit designpapier.

Dutch Crafty Kit Abigail
472.100.005

472.100.005 Crafty Kit -  Abigail

 

De nieuwe Card Art Xmas heb ik overgenomen uit wit cardstock. Daarna de binnenmaten uit het designpapier van de Crafty Kit. De kleine plaatjes en de teksten komen ook uit de Crafty Kit. De tekstjes zijn stickers die ik op een stukje cardstock heb geplakt.

Card Art Xmas
470.784.145

470.784.145 Card Art Xmas


Zoals jullie inmiddels wel weten, ben ik een groot fan van de Dutch Doobadoo Parel pennen. Ook op deze kaart mochten de parels natuurlijk niet ontbreken. Op de letters M en A heb parels gemaakt met de witte parelpen. 

Dutch Pearl Pen Wit
870.003.010

870.003.010 Dutch Doobadoo Pearl Pen wit


Ik hoop dat ik jullie een beetje heb kunnen inspireren. Heb je ook al een rondje gehopt op onze Instagram hop? Wordt volger en laat je inspireren door mij en mijn collega DT-ers. Bedankt voor je bezoek aan mijn blog. Dan wens ik je nog een hele fijne dag en tot de volgende keer!

Liefs,
Geen opmerkingen:

Een reactie posten