Over mij

Hallo, Wat leuk dat je mijn blog komt bekijken. Laat ik me eerst even voorstellen. Ik ben Monique, woon samen met Gert en heb 2 zoons Robin en Thijmen. Van jongs af aan ben ik altijd wel creatief geweest. Haken, breien, borduren, textiel schilderen en sinds 2011 helemaal verslaafd aan kaarten maken. Ik ben begonnen met borduren en 3D. Daar is nu stempelen en scrappen bijgekomen. Dat vind ik nu wel het leukste om te doen. Ik hoop dat je mijn blog leuk vindt en een reactie is altijd welkom.vrijdag 1 juli 2022

Beterschap

 Hallo allemaal,

De nieuwe collectie ligt in de winkel en ook deze keer is hij weer zooo leuk!! Ik heb een beterschapskaart gemaakt met een aantal mallen van de nieuwe collectie.Ik ben begonnen met de Build Up Beer. Alle onderdelen heb ik uit wit glad cardstock overgenomen en uitgeknipt. Daarna heb ik dit gekleurd met 2 kleuren bruine en 1 roze distress inkt. 

Dutch Build Up Beer
470.713.788

Aiiii...onze beer was wel erg gewond zeg! Arm en been in het gips. Voor de arm heb ik een mitella getekend en op de arm geplakt. En dan zitten er ook nog eens overal bloedspetters...
Deze bloedspetters heb ik gemaakt met de nieuwe mask en rode distress inkt.  Maar gelukkig hebben we de pleisters nog! Ook deze zijn nieuw en zijn ze niet geweldig?

Dutch Mask Art Slimline Spatter
470.784.138


 
Dutch Paper Art Craft Band-aid
472.953.004
Een ander nieuw artikel is de dokterstas met de thermometer.  De binnenmaten van de EHBO koffer heb ik overgenomen uit al wat ouder designpapier Summertime van Maja Design. Verder heb ik de koffer opgepimpt met een paar bloemetjes en 2 mallen van Marianne Design.

Dutch Doobadoo Card Art EHBO
470.784.136


De thermometer heb ik overgenomen uit wit cardstock en gemat met designpapier van Maja Design en 2 kleuren blauw cardstock. Op het witte vlakje kun je zelf de temperatuur erop zetten.
En ja natuurlijk mogen ook nu de pareltjes weer niet ontbreken. Ik heb bovenaan het hengsel er 3 gezet en rechts onderaan heb ik er ook nog 3 pareltjes gezet.

Dutch Pearl Pen Wit
870.003.010

870.003.010 Dutch Doobadoo Pearl Pen witIk hoop dat ik je een beetje heb kunnen inspireren. Bedankt voor je bezoek aan mijn blog. Dan wens ik je nog een hele fijne dag en tot de volgende keer.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten