Over mij

Hallo, Wat leuk dat je mijn blog komt bekijken. Laat ik me eerst even voorstellen. Ik ben Monique, woon samen met Gert en heb 2 zoons Robin en Thijmen. Van jongs af aan ben ik altijd wel creatief geweest. Haken, breien, borduren, textiel schilderen en sinds 2011 helemaal verslaafd aan kaarten maken. Ik ben begonnen met borduren en 3D. Daar is nu stempelen en scrappen bijgekomen. Dat vind ik nu wel het leukste om te doen. Ik hoop dat je mijn blog leuk vindt en een reactie is altijd welkom.zaterdag 7 mei 2022

Woodland

 Hallo allemaal,

Voor vandaag ben ik aan de slag gegaan met de Fold Art Lori en de Slimline Kit Woodland Animal. Voor de basis heb ik de Fold Art Lori gebruikt. De grootste maat heb ik overgenomen uit wit cardstock. daarna steeds een maatje kleiner uit zwart en dan groen cardstock. Op het groene cardstock heb ik langs de buitenrand een randje getekend met zwarte multiliner en witte gelpen.

Fold Art Lori
470.784.124

470.784.124 Fold Art LoriDe plaatjes komen uit de Slimline Kit-Woodland Animal.

Slimline Kit-Woodland Animal
473.005.026

473.005.026 Slimline Kit - Woodland AnimalNet als hierboven komen ook deze plaatjes uit het uitdrukvel dat zit bij de Slimline Kit- Woodland Animal. De boomstronk is van ECD. En hoe leuk past het wasbeertje hier op. Ook de struikjes zijn van ECD en komen uit dezelfde set als de boomstronk.In het midden van de Fold Art zit nog een mal die je over kunt nemen. Het designpapier waar ik deze op gemat heb, komt ook uit de Slimline Kit-Woodland Animal. De letters zijn van Creative Craftlab. Ik hoop dat ik je een beetje heb kunnen inspireren. Bedankt voor je bezoek aan mijn blog. Dan wens ik je nog een hele fijne dag en tot de volgende keer!

Liefs,1 opmerking:

  1. Super leuke kaart Monique, ben hem aan het namaken 😉 voor mijn kleinzoon. Struikjes en boomstam zullen anders worden en de letters want die heb ik niet van ecd en creatieve craftlab. Bedankt voor het voorbeeld.

    BeantwoordenVerwijderen