Over mij

Hallo, Wat leuk dat je mijn blog komt bekijken. Laat ik me eerst even voorstellen. Ik ben Monique, woon samen met Gert en heb 2 zoons Robin en Thijmen. Van jongs af aan ben ik altijd wel creatief geweest. Haken, breien, borduren, textiel schilderen en sinds 2011 helemaal verslaafd aan kaarten maken. Ik ben begonnen met borduren en 3D. Daar is nu stempelen en scrappen bijgekomen. Dat vind ik nu wel het leukste om te doen. Ik hoop dat je mijn blog leuk vindt en een reactie is altijd welkom.zaterdag 30 april 2022

Bloghop Dutch Doobadoo Stinkin' Cute Collectie

 Hallo allemaal,

Er is weer een nieuwe collectie uit. Deze keer hebben we een leuk thema (Stinkin' Cute) waarvan alle mallen goed met elkaar te combineren zijn. En hij is weer zo tof! Laten julle je weer verrassen door het team?

  • Ga van 30 april t/m 2 mei langs de blogs van alle Dutch Doobadoo Design Team leden en laat een leuke reactie achter
 • Als je bij iedereen een reactie hebt achtergelaten, kom je terug naar het blog van Dutch Doobadoo en laat daar ook een leuke reactie achter!
 Wat leuk dat je de bloghop volgt. Als het goed is, kom je net bij Tineke vandaan. Ook ik ben aan de slag gegaan met deze collectie. En dit is mijn voorbeeld geworden.Voor deze kaart heb ik de Card Art Parfumfles gebruikt. Die heb ik overgenomen uit zwart cardstock. Daarna heb ik de binnenmaten uit glanskarton zilver en designpapier van Marianne Design gebruikt. Ook de mallen die ik gebruikt heb, zijn van Marianne Design. De schoenen heb ik uit glanskarton goud gestanst.

Dutch Card Art Parfumfles
470.784.121

470.784.121 Card Art Parfumfles


Achter de parfumfles heb ik de Mask Art Splash 2 gebruikt. Ik heb deze met roze distress inkt ingekleurd. Voordat ik de mask van het papier haalde, heb ik met een roze glitter signo gelpen een rand langs de mask getekend. Verder heb ik met de roze en zwarte gelpen parels gemaakt op de kaart.

Dutch Mask Art Splash 2
470.784.122

470.784.122 Mask Art Splash 2


Dutch Pearl Pen Zwart
870.003.090

870.003.090 Dutch Doobadoo Pearl Pen zwart

Dutch Pearl Pen Roze
870.003.019

870.003.019 Dutch Doobadoo Pearl Pen roze

Ik hoop dat ik je een beetje heb kunnen inspireren. Om de bloghop te volgen, ga je vanaf hier verder naar

CHRISTA

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog en voor je altijd leuke reactie. Dan wens ik je nog veel hopplezier en een fijne dag. Tot de volgende keer!

Liefs,
4 opmerkingen:

 1. Super mooi, deze parfumfles combineert geweldig met de MD mallen. Groetjes Betha

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtig deze kaart met md gecombineerd op de leuke parfum fles

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtige kleuren heb je gebruikt op je kaart. Leuk die splash op de achtergrond.

  BeantwoordenVerwijderen