Over mij

Hallo, Wat leuk dat je mijn blog komt bekijken. Laat ik me eerst even voorstellen. Ik ben Monique, woon samen met Gert en heb 2 zoons Robin en Thijmen. Van jongs af aan ben ik altijd wel creatief geweest. Haken, breien, borduren, textiel schilderen en sinds 2011 helemaal verslaafd aan kaarten maken. Ik ben begonnen met borduren en 3D. Daar is nu stempelen en scrappen bijgekomen. Dat vind ik nu wel het leukste om te doen. Ik hoop dat je mijn blog leuk vindt en een reactie is altijd welkom.zaterdag 28 mei 2022

Love

 Hallo allemaal,

De nieuwe collectie ligt in de winkel en wat is hij weer tof! In deze collectie zit een Build Up Cake. Toen ik deze zag, wist ik gelijk dat ik er een bruidstaart van ging maken. En dit is hem dan geworden.Voor de basis heb ik de Box Art Waves gebruikt. Die heb ik overgenomen uit wit cardstock. De strookjes die erbij zitten hebben een golfrandje. Die heb ik recht gemaakt.

Dutch Box Art
470.713.071

470.713.071 Dutch Box Art Waves

De binnenmaten heb ik overgenomen op wit papier en gekleurd met groene distress inkt Old Paper. Op de achterste halve cirkel heb ik wolken gemaakt met blauwe distress inkt Tumbled Glass en de Mask Art Clouds.

De binnenmaten heb ik overgenomen op wit papier en gekleurd met groene distress inkt Old Paper. Op de achterste halve cirkel heb ik wolken gemaakt met blauwe distress inkt Tumbled Glass en de Mask Art Clouds.

Dutch Mask Art Clouds
470.784.073

470.784.073 Mask Art Clouds


De taart heb ik gemaakt met de nieuwe Build Up Cake. De grote stukken heb ik overgenomen uit wit cardstock en daarna gekleurd met roze distress inkt Kitch Flamingo. Daarna heb ik de glazuur rand overgenomen uit glitterkarton. De smalle strookjes heb ik ook uit wit cardstock overgenomen en gekleurd met een fellere roze distress inkt Picked Raspberry. Om de taart een beetje aan te kleden heb ik er een paar bloemetjes op geplakt met een takje klimop. Die heb gekleurd met groene distress inkt Moved Lawn. En uiteraard mogen de trouwringen niet ontbreken. Die heb ik uit goud glanskarton uitgestanst. De bloemen, trouwring en klimop zijn allemaal mallen van Marianne Design. De letters LOVE zijn van Creative CraftLab.

Dutch Build Up Cake
470.784.129

470.784.129 Build Up Cake

En wat is een bruidstaart zonder bruidspaar. Ted en Mollie gaan dan toch eindelijk trouwen. De kleding van het echtpaar heb gemaakt met de stansmallen van Marianne Design. Het hesje en de sluier van Mollie heb ik uit vellum gestanst. 


Tussen Mollie en Ted heb ik nog een grasrand met tulpen geplakt. Het gras met steeltjes heb ik gekleurd met distress inkt Moved Lawn en de tulpen met Kitch Flamingo. Ik hoop dat ik je een beetje heb kunnen inspireren. Bedankt voor je bezoek aan mijn blog. Dan wens ik je nog een hele fijne dag en tot de volgende keer.

De artikelen die ik gebruikt heb zijn:
Marianne Design:
- COL1491 Collectables Eline's Wedding Accecories
- COL1492 Collectables Eline's Duif
- LR0653 Creatable Tulp Border

Creatable CraftLab:
- CCL-ES-CD157 CraftLab stans Stitched Alphabet
- CCL-FR-CD155 Friendz stansmal Bear Ted

1 opmerking: