Over mij

Hallo, Wat leuk dat je mijn blog komt bekijken. Laat ik me eerst even voorstellen. Ik ben Monique, woon samen met Gert en heb 2 zoons Robin en Thijmen. Van jongs af aan ben ik altijd wel creatief geweest. Haken, breien, borduren, textiel schilderen en sinds 2011 helemaal verslaafd aan kaarten maken. Ik ben begonnen met borduren en 3D. Daar is nu stempelen en scrappen bijgekomen. Dat vind ik nu wel het leukste om te doen. Ik hoop dat je mijn blog leuk vindt en een reactie is altijd welkom.maandag 9 mei 2022

Gewoon even een kaartje

Hallo allemaal,

Voor vandaag een kaartje die ik aan iemand gestuurd heb om haar sterkte te wensen. Ik heb er bewust voor gekozen om de kaart rustig te houden. Voor de basis heb ik de Shape Art Vanessa gebruikt. De grootste maat heb ik overgenomen uit wit cardstock, een maatje kleiner uit kraft en nog een maatje kleiner uit designpapier. Het designpapier is van Scrapboys: Beatiful Day.

Dutch Shape Art Vanessa
470.784.096

470.784.096 Shape Art VanessaDe bloemenkrans is een plaatje op een uitknipvel dat bij dit designpapier zit. Deze heb ik met 3D foam opgeplakt zodat ik er nog 2 labeltjes achter kon schuiven. Ook deze labeltjes zitten in deze papierset.
De persoon waarvoor deze kaart is, spaart alles wat met schildpadden te maken heeft. Vandaar dat ik in het midden een schildpad heb geplakt. De schildpad is een collectablemal van Marianne Design. Ik hoop dat ik je een beetje heb kunnen inspireren. Bedankt voor je bezoek aan mijn blog. Dan wens ik je nog een hele fijne dag en tot de volgende keer.

Liefs,Geen opmerkingen:

Een reactie posten