Over mij

Hallo, Wat leuk dat je mijn blog komt bekijken. Laat ik me eerst even voorstellen. Ik ben Monique, woon samen met Gert en heb 2 zoons Robin en Thijmen. Van jongs af aan ben ik altijd wel creatief geweest. Haken, breien, borduren, textiel schilderen en sinds 2011 helemaal verslaafd aan kaarten maken. Ik ben begonnen met borduren en 3D. Daar is nu stempelen en scrappen bijgekomen. Dat vind ik nu wel het leukste om te doen. Ik hoop dat je mijn blog leuk vindt en een reactie is altijd welkom.maandag 3 september 2018

Bella Lulu Bloghop Seashore

Hallo allemaal,

Maandag blijft voortaan de vaste bloghopdag bij Bella Lulu. Er komen zoveel nieuwe artikelen uit dat we iedere maand weer veel leuks te showen hebben aan jullie. Deze keer zijn we aan de slag gegaan met de collectie Seashore.

** klik {HIER} om dit vel te bestellen **

foto van Jolanda Bergmans.

Dit leuke knipvel met teksten matcht weer perfect bij het Noor! Design Seashore papier dat je hieronder ziet.

** Klik {HIER} om deze papierset te bestellen **

3001/0015 Bella Lulu combideal Seashore


Wat moet je doen?

 • Ga op 3 september 2018 langs de blogs van alle Noor & Zo meiden en laat een reactie achter
 • Als je bij iedereen een reactie hebt achtergelaten, kom je terug naar het blog van Noor! & Zo en laat daar ook een leuke reactie achter!
Als je de bloghop volgt, kom je als het goed is, net bij Miranda vandaan. Ook ik ben aan de slag gegaan met het Seashore knipvel en designpapier.


Voor de basis heb ik de nieuwe Dutch Doobadoo Shape Art Another Label. Het is een grote mal, dus je kan er ook lekker veel op kwijt.

Ik heb de basis overgenomen uit blauw cardstock, daarna een maatje kleiner uit wit cardstock en nog een maatje kleiner uit designpapier.

De mal waar ik het plaatje heb opgeplakt, heb ik uit wit en blauw cardstock gestanst. Die heb ik op elkaar geplakt, maar daarbij iets verschoven zodat je er wat diepte in krijgt. De binnenkant van de mal heb ik op het plaatje gelegd en overgenomen en uitgeknipt. 

De randen heb ik bewerkt met distress inkt vintage photo.

470.713.168 Shape Art Another label A4

De kaart heb ik verder opgepimpt met diverse Noor! Design mallen. Onderaan het bericht staan de gebruikte artikelen. De dolfijnen en meeuw heb ik op kleur gebracht met Versamagic.


Ik heb een gedeelte van de mal nog een keer overgenomen uit blauw cardstock en designpapier. Deze schuif ik als een label achter het plaatje.

Om te voorkomen dat de label gelijk naar onderen schuift, heb ik onderaan golven gemaakt met de Dutch Doobadoo Mask Art Waves. Die heb ik uit wit en blauw cardstock overgenomen en daarbij alleen aan de onder- en zijkant op elkaar geplakt. Daarna opnieuw alleen iets lijm op de onderkant en zijkant gebracht en dit op de kaart geplakt. Tussen de 2 golven heb ik de onderkant van de mal geschoven.

470.715.118 Mask Art A5 Waves

Op de perkamentrol heb ik nog geen tekst gestempeld. Dat komt later wel als ik de kaart verstuur. Nadat ik de mal gestanst en ge-embost heb, heb ik het papier in de mal laten zitten. Het ge-emboste gedeelte heb ik bruin gemaakt met distress inkt vintage photo.

Ik hoop dat ik je een beetje heb kunnen inspireren.

Vanaf hier ga je weer terug naar het Noor & Zo blog en laat daar ook een leuke reactie achter.


Bedankt voor je bezoekje aan mijn blog en natuurlijk ook voor jullie altijd leuke reacties.

Dan wens ik je nog een hele fijne dag en tot de volgende keer!

Liefs,


De artikelen die ik gebruikt heb, zijn te bestellen bij Noor & Zo. Door op het plaatje te klikken, kom je gelijk bij het desbetreffende artikel in de webshop.

3001/0015 Bella Lulu combideal Seashore  470.713.168 Shape Art Another label A4  

470.715.118 Mask Art A5 Waves  6002/0161 Blauw Perkamentrol  6002/0304 Blauw Ovaal (4st)  

6002/0661 SeaShore Strandloper & Zeemeeuw   6002/1129 Sailing Home Zeehondjes  6002/0654 Under the Sea Koraal  6002/0988 Under the Sea Strandhuisje

6002/0992 Under the Sea Walvis/dolfijn/net  2928-055 Florence cardstock eggplant  GD-000-077 Versa Magic Dew drops Aspen Mist

GD-000-037 Versa Magic Dew drops Sea Breeze  Mini Distress Ink Pad Vintage Photo13 opmerkingen:

 1. Hoi Monique, wat een gave kaart, daar word ik nou blij van.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtig! Je kunt id heel veel kwijt op deze nieuwe DDD mal! Groetjes Betha

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw en wat veel mooie elementen samen op 1 super mal samen een hele sfeervolle kaart

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Raak niet uitgekeken op deze kaart zoveel leuke dingetjes erop verwerkt

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik hou hiervan. Kan hier uren naar blijven kijken. Bedankt :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Een prachtige creatie, er is zoveel op te zien en wat zijn ze toch schattig die zeehondjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een gaaf kaartje.
  En wat matched alles bij elkaar

  BeantwoordenVerwijderen