Over mij

Hallo, Wat leuk dat je mijn blog komt bekijken. Laat ik me eerst even voorstellen. Ik ben Monique, woon samen met Gert en heb 2 zoons Robin en Thijmen. Van jongs af aan ben ik altijd wel creatief geweest. Haken, breien, borduren, textiel schilderen en sinds 2011 helemaal verslaafd aan kaarten maken. Ik ben begonnen met borduren en 3D. Daar is nu stempelen en scrappen bijgekomen. Dat vind ik nu wel het leukste om te doen. Ik hoop dat je mijn blog leuk vindt en een reactie is altijd welkom.maandag 10 september 2018

Bella Lulu Bloghop Memories

Hallo allemaal,

We hebben weer een heel leuk nieuw artikel van Bella Lulu toegevoegd aan onze collectie voor de Memorydex en scrapfans. Namelijk een leuk vel met gelazerde woordjes. Te leuk om te gebruiken op inkt ondergronden of bij je foto's. Je kunt er zelfs met embossingpoedertjes op werken. De mogelijkheden zijn dus weer eindelooos!

** klik {HIER} om dit gelazerd vel te bestellen **

Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst

Wat moet je doen?

  • Ga op 10 september 2018 langs de blogs van alle Noor & Zo meiden en laat een reactie achter
  • Als je bij iedereen een reactie hebt achtergelaten, kom je terug naar het blog van Noor! & Zo en laat daar ook een leuke reactie achter!
Als je de bloghop volgt, kom je als het goed is, net bij Judith vandaan. Ook ik ben aan de slag gegaan met dit superleuke woordjesvel.  

 
Ik heb voor dit memorydex kaartje mijn pastelpotloden eens voor de dag gehaald. Ik heb eerst het papier overgenomen van de memorydex mal (de binnenmaat) en dit uitgeknipt. Daarna heb ik het hele vel wit gekleurd en dit uitgeveegd met een kwastje. Dit heb ik een aantal keren herhaald om het zo wit mogelijk te krijgen.

Daarna heb ik de stempel op het kaartje gestempeld met memento inkt. Deze is hier goed geschikt voor want het droogt goed op. En zo loopt de inkt niet uit zodra je er met het potlood erover heen kleurt.

Na het kleuren heb ik de achtergrond nog wat witter gemaakt om zo meer contrast te krijgen tussen stempel en achtergrond.

Toen dit ook klaar was, heb ik de memorydex mal gestanst uit zwart cardstock en de kaartjes op elkaar geplakt. Daarna heb ik de tekst adventure erop geplakt. Wat zijn deze tekstjes toch supergaaf. Ik heb hem gewoon zwart gelaten.

Dit was dan mijn voorbeeld met het woordjes vel. Heel eenvoudig en rustig deze keer. Maar ik hoop dat ik je toch een beetje heb kunnen inspireren. 

Om  verder te hoppen, ga je vanaf hier verder naar


Bedankt voor je bezoekje aan mijn blog en natuurlijk voor je reactie. Altijd zo leuk om te lezen.

Dan wens ik je nog een hele fijne dag en tot de volgende keer!

Liefs,De artikelen die ik gebruikt heb, zijn te bestellen bij Noor & Zo. Door op het plaatje te klikken, kom je gelijk bij het desbetreffende artikel.

3000/0001 Bella Lulu stansmal memorydex  4000/0001 Bella Lullu Memory Words  6410/0425 Clear stempel Giraffe


2928-096 Florence cardstock black10 opmerkingen: