Over mij

Hallo, Wat leuk dat je mijn blog komt bekijken. Laat ik me eerst even voorstellen. Ik ben Monique, woon samen met Gert en heb 2 zoons Robin en Thijmen. Van jongs af aan ben ik altijd wel creatief geweest. Haken, breien, borduren, textiel schilderen en sinds 2011 helemaal verslaafd aan kaarten maken. Ik ben begonnen met borduren en 3D. Daar is nu stempelen en scrappen bijgekomen. Dat vind ik nu wel het leukste om te doen. Ik hoop dat je mijn blog leuk vindt en een reactie is altijd welkom.vrijdag 9 februari 2018

Hello Sunshine

Hallo allemaal,

Het is bijna Valentijn, en verras jij je man, vriend of vriendin met een klein cadeautje of iets lekkers zoals chocola? Dit wil je natuurlijk leuk inpakken. Laten we nu bij Dutch Doobadoo een lief hartendoosje hebben. Zo wordt het geven nog feestelijker.


Ik ben begonnen door de mal op wit cardstock te leggen, over te nemen en daarna uitgeknipt/gesneden. Daarna zijn de binnenmaten aan de beurt. Die heb ik overgenomen uit designpapier Love Letters van Noor! Design.

Dutch Box Art Heart
470.713.044


We hebben bij Dutch Doobadoo ook superleuke teksten uit Greyboard. Ik heb de tekst Hello Sunshine eerst op de Versamark gedrukt en daarna bestrooid met zwarte embossingpoeder. Dit heb ik verhit met de heattool. Kijk eens hoe mooi die glans is.

Dutch Greyboard Art Hello Sunshine
492.002.001


Hier nog even een foto genomen vanaf de zijkant. De bloemen (Chrysant, Zonnebloemetjes, Little Happiness), bladeren (Vintage Flourishes) en randmal zijn allen van Noor! Design.

In de kleine bloemetjes heb ik nog een pareltje gemaakt met de Pearl Pen.

Dutch Pearl Pen Wit
870.003.010

Ik hoop dat ik je een beetje heb kunnen inspireren. En heb je een vraag? Stel hem gerust hoor.

Dan wens ik je nog een hele fijne dag en natuurlijk bedankt voor je bezoekje aan mijn blog.

Liefs,


Geen opmerkingen:

Een reactie posten