Over mij

Hallo, Wat leuk dat je mijn blog komt bekijken. Laat ik me eerst even voorstellen. Ik ben Monique, woon samen met Gert en heb 2 zoons Robin en Thijmen. Van jongs af aan ben ik altijd wel creatief geweest. Haken, breien, borduren, textiel schilderen en sinds 2011 helemaal verslaafd aan kaarten maken. Ik ben begonnen met borduren en 3D. Daar is nu stempelen en scrappen bijgekomen. Dat vind ik nu wel het leukste om te doen. Ik hoop dat je mijn blog leuk vindt en een reactie is altijd welkom.dinsdag 30 januari 2018

XOXO

Hallo allemaal,

Nog eventjes en het is Valentijnsdag. Tijd om een kaartje te sturen naar je geliefde of wie weet wel een geheime liefde hihi. Deze maand zijn er superleuke mallen uitgekomen die hier heel geschikt voor zijn. En natuurlijk zijn ze na Valentijn ook  heel goed te gebruiken.

Vandaag ben ik aan de slag gegaan met de Card Art XOXO.


Ik ben begonnen door de mal op zwart cardstock te leggen, over te nemen met potlood en dit weer uitgeknipt/gesneden. Daarna heb ik de binnenmaten overgenomen uit designpapier Love Letters 6011/0525 van Noor! Design.

Card Art XOXO
470.713.657

En dan begint het leukste.... het oppimpen. Eigenlijk heeft deze mal niet veel nodig. Op de beide X-en heb ik de nieuwe chrysanten van Noor! Design geplakt. En her en der nog een paar kleine Little Happines bloemetjes 6002/0774 ook van Noor! Design. In deze kleine bloemetjes heb ik een pareltje gezet gemaakt met de Pearl Pen.

Dutch Doobadoo Pearl Pen Wit
870.003.010

De stempel van Magnolia heb ik ingekleurd met de Faber Castell Polychromos potloden. 

Ik hoop dat ik je een beetje heb kunnen inspireren.

Dan wens ik je nog een hele fijne dag en uiteraard bedankt voor je bezoekje op mijn blog.

Tot de volgende keer!

Liefs,


Geen opmerkingen:

Een reactie posten