Over mij

Hallo, Wat leuk dat je mijn blog komt bekijken. Laat ik me eerst even voorstellen. Ik ben Monique, woon samen met Gert en heb 2 zoons Robin en Thijmen. Van jongs af aan ben ik altijd wel creatief geweest. Haken, breien, borduren, textiel schilderen en sinds 2011 helemaal verslaafd aan kaarten maken. Ik ben begonnen met borduren en 3D. Daar is nu stempelen en scrappen bijgekomen. Dat vind ik nu wel het leukste om te doen. Ik hoop dat je mijn blog leuk vindt en een reactie is altijd welkom.zondag 3 september 2017

LIEFS....

Hallo allemaal,

LIEFS....... daarmee beëindig ik altijd mijn blogpost. Zo ook vandaag. Maar vandaag voor de laatste keer voor het HobbyVision blog. Want ik ga helaas stoppen bij Hobbyvision. Ik heb een heftig jaar achter de rug en heb besloten om het daarom iets rustiger aan te doen. 

Bij de nieuwe collectie van Dutch Doobadoo zit heel toevallig een prachtige Card Art mal met de tekst LIEFS. Ja, die moest ik nu gewoon gebruiken.


De basis van de mal heb ik overgenomen uit kraftpapier van Joy. De middelste rand van de mal heb ik gerild en dubbelgevouwen. Daarna heb ik de binnenmaten uit het designpapier Lavendel van Noor! Design geknipt en op het kraftpapier geplakt.

Dan komt het allerleukste hihi, het oppimpen. Op zich heeft deze mal niet veel nodig. De tekst zegt al genoeg. Maar om hem helemaal kaal te laten, vond ik ook niks.

Links heb ik een takje met bladeren geplakt. Hierboven op een zonnebloem. Na het stansen en embossen van de bloemenmal, heb ik het papier in de mal laten zitten en de ge-emboste gedeeltes beïnkt met de donkerpaarse Versamagic. Dit is een kalkachtige inkt. Diezelfde Versamagic heb ik ook gebruikt bij de vlinder. Dit is een set van een mal met stempel. Dus je stanst hem eerst, dan leg de je stempel op een acrylblok en deze beïnk je dan met bijvoorbeeld lichtpaarse Versamagic (zoals ik hier heb gedaan, maar andere inkt kan natuurlijk ook). En daarna leg je de vlinder op de stempel. Het kan ook andersom. Dan stempel je de stempel op de vlinder. Net wat je zelf gemakkelijk vindt.

Op het takje met bladeren heb ik nog een klein bloempje geplakt. Achter de zonnebloem zie je 2 lange witte bladeren. Deze komen uit de Paper Art Leaves 2 set van Dutch Doobadoo.

Van de Paper Art is de vlinder toch mijn meest favoriete. Dus die mocht nu ook niet ontbreken en op de letter F geplakt. En dan rechts nog de tekst Thank You op een rond labeltje. Deze komt uit het Noor! Design Stansblok Lavendel.

Dan heb ik bovenaan aan de achterkant nog een Paper Art (vlinder)border geplakt. Dit is een vel met diverse borders die je bijvoorbeeld langs een rand kunt plakken.

En dan als laatste heb ik her en der nog witte en paarse parels gemaakt. Die maak ik altijd met de Dutch Doobadoo Pearl Pen. Echt heel handig. Want je kunt ze dan zo groot of klein maken als je zelf wilt.

Dit was het dan, mijn laatste blogpost voor HobbyVision. Ik hoop dat ik je een beetje heb kunnen inspireren.

Dan wil ik jullie heel hartelijk bedanken voor jullie lieve reacties altijd. Ook wil ik Jenine en haar moeder Elsina, bedanken voor alles. Ik heb een geweldige tijd gehad bij jullie. Ook de meiden van het DT team bedankt voor alles en de gezellige tijd.

Tot ziens en SUPERBEDANKT allemaal xxx

LIEFS,De artikelen die ik gebruikt heb, zijn te bestellen bij HobbyVision. Door op het plaatje te klikken, kom je gelijk bij het desbetreffende artikel in de webshop.

Dutch Doobadoo - Dutch Card Art - Tekst Liefs   Dutch Doobadoo - Paper Art - Borders 2  Dutch Doobadoo - Dutch Paper Art - Leaves 2 Dutch Doobadoo - Dutch Paper Art A5 - wit - vlinders   Dutch Doobadoo - Dutch Hobby Glue  Dutch Doobadoo - Dutch Pearl Pen - White - 28ml  Dutch Doobadoo - Pearl Pen Lilac

Noor! Design - Floral Flourishes - Branch Leaves   Noor! Design - Cutting & Embossing mal - Summer Lovin - Zonnebloem   Noor! Design - Little Happiness - Flowers   Noor! Design - Crafty Cocktail - Vlinders  Noor! Design - Paperpad A4 - Lavendel   VersaMagic - Spring Pansy  VersaMagic - Purple Hydrangea


Joy! Crafts - Kraft papier A4

1 opmerking:

  1. jammer dat je stopt bij HobbyVision, Een heel lief kaartje! Groetjes Miranda K

    BeantwoordenVerwijderen