Over mij

Hallo, Wat leuk dat je mijn blog komt bekijken. Laat ik me eerst even voorstellen. Ik ben Monique, woon samen met Gert en heb 2 zoons Robin en Thijmen. Van jongs af aan ben ik altijd wel creatief geweest. Haken, breien, borduren, textiel schilderen en sinds 2011 helemaal verslaafd aan kaarten maken. Ik ben begonnen met borduren en 3D. Daar is nu stempelen en scrappen bijgekomen. Dat vind ik nu wel het leukste om te doen. Ik hoop dat je mijn blog leuk vindt en een reactie is altijd welkom.vrijdag 1 september 2017

Dutch Doobadoo Sketch Challenge #31

Hallo allemaal,

We hopen dat jullie allemaal een fijne vakantie gehad hebben en weer zin hebben in een nieuwe challenge!


Deze keer hebben we een Card Art model gekozen. Een prachtige drieluik waar je leuke tafereeltjes mee kunt maken zoals voor kerst.

Dit is dan mijn voorbeeld geworden:


De basis heb ik overgenomen uit wit cardstock en daarna de binnenmaten uit designpapier Christmas Eve van Noor! Design.

Boven de middelste rand heb ik de Dutch Doobadoo Paper Art Christmas geplakt.

Dutch Doobadoo Paper Art Christmas
472.948.043

De ronde mal 6002/0699 en de bomen 60002/0777 en het plaatje zijn van Noor! Design. Net als de ijskristal 6002/2053 die ik uit rood cardstock heb gestanst en rechts achter de blauwe mal heb geplakt.

En hoe handig zijn de Dutch Doobadoo Label Art X-Mas om te gebruiken. Dit is een A4 vel met diverse labels en kerstteksten erop. Je hoeft ze alleen los te knippen/snijden (of voorzichtig eruit te drukken kan ook)  uit het vel en daarna kun je ze gelijk gebruiken. 

Dutch Label Art X-Mas
474.007.004

Rechts nog poinsettia's geplakt, ook beide van Noor! Design. Aan het strikje nog Noor! Design kerstbedeltjes 6002/0779 gehangen.

Onderaan nog wat bruine foamball Clay en klaar is de kaart. 

Ik hoop dat je hem leuk vindt en dat ik je een beetje heb kunnen inspireren.

Je kunt meedoen met onze challenge tot eind september 2017 door een foto van je creatie te plaatsen in onze Dutch Doobadoo Challenge groep op Facebook.

foto van Jolanda Bergmans.

Heb je geen Facebook? Dan kun je een foto van je creatie inclusief je naam mailen naar: joyce@dutchdoobadoo.nl .

En natuurlijk hebben we aan deze challenge ook weer een leuke prijs verbonden. We kiezen eind september met random de winnaar (wel zo eerlijk, dan maakt iedereen evenveel kans). De winnaar krijgt van ons een Dutch Doobadoo prijzenpakket.

Heel veel succes!

Liefs,

  

1 opmerking: