Over mij

Hallo, Wat leuk dat je mijn blog komt bekijken. Laat ik me eerst even voorstellen. Ik ben Monique, woon samen met Gert en heb 2 zoons Robin en Thijmen. Van jongs af aan ben ik altijd wel creatief geweest. Haken, breien, borduren, textiel schilderen en sinds 2011 helemaal verslaafd aan kaarten maken. Ik ben begonnen met borduren en 3D. Daar is nu stempelen en scrappen bijgekomen. Dat vind ik nu wel het leukste om te doen. Ik hoop dat je mijn blog leuk vindt en een reactie is altijd welkom.zondag 24 september 2017

Herfst

Hallo allemaal,

Het is alweer herfst. Dit is echt één van mijn favoriete seizoenen. Niet door de regen hoor haha, daar heb ik een hekel aan. Maar bijvoorbeeld de prachtige kleuren in de natuur, de harde wind die je om het huis hoort als je binnen zit. Daar kan ik echt van genieten. En niet te vergeten de heerlijke stamppotten weer haha. 

Deze maand hebben we weer een gave Shape Art erbij en dat is de Shape Art Label 4. Ik heb er natuurlijk een herfstkaartje van gemaakt. (Eind deze week ligt de nieuwe Shape Art in de winkels).


Voor de basis heb ik dus de Shape Art Label 4 gebruikt. De grootste maat heb ik overgenomen uit rood/bruin cardstock, daarna een maatje kleiner uit wit cardstock. Nog een maatje kleiner uit designpapier Autumn (6011/0502) van Noor! Design.

Dutch Shape Art Label 4
470.713.152

Daarna heb ik overdwars een stuk Joy Ribbelkarton geplakt en hierachter nog 2 vierkanten designpapier. Tussen de vierkanten en de stempel heb ik nog de Noor! Design Klimop krans 6002/0457 geplakt.

De stempel is van Penny Black en heb ik ingekleurd met de Derwent Procolour. Dit heb ik weer gemat op het rood/bruine cardstock die ik ook voor de basis heb gebruikt. Op de ribbelkarton heb ik nog diverse herfstmallen geplakt zoals de kruiwagen met pompoentjes, vosje, dennenappels en blaadjes die allen uit de One of a Kind Set Herfst 6002/0636. Helemaal rechts heb ik nog de Noor! Design paddestoel 6002/0333 geplakt. En onder de stempel de Noor! Design randmal met paddestoelen.


Bij Dutch Doobadoo hebben we ook de superleuke Paper Art Spider. Dit is een zwart laservel met diverse spinnenwebben en spinnetjes. Die mochten natuurlijk hier niet ontbreken! 

Dutch Spider Paper Art Spider
472.950.004

En zie je ook het kleine witte blaadje links? Die komt uit de Paper Art Autumn.


Ook deze kleine eikeltjes komen uit de Paper Art Autumn.

Dutch Paper Art Autumn
472.948.027


Ik hoop dat ik je een beetje heb kunnen inspireren. Bedankt voor je bezoekje aan mijn blog en een reactie vind ik altijd leuk :).

Dan wens ik je nog een hele fijne dag en tot de volgende keer.

Liefs,3 opmerkingen:

  1. Hoi Monique, wat een prachtige herfstkaart heb je gemaakt. Ik vind de kleuren van de natuur ook altijd zo mooi en ze komen op jouw mooie kaart allemaal terug. Genieten is het van al die leuke decoratie. Het brengt je hele kaart tot leven.
    Lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Deze is leuk zeg! met de pompoentjes en paddenstoeltjes.

    BeantwoordenVerwijderen