Over mij

Hallo, Wat leuk dat je mijn blog komt bekijken. Laat ik me eerst even voorstellen. Ik ben Monique, woon samen met Gert en heb 2 zoons Robin en Thijmen. Van jongs af aan ben ik altijd wel creatief geweest. Haken, breien, borduren, textiel schilderen en sinds 2011 helemaal verslaafd aan kaarten maken. Ik ben begonnen met borduren en 3D. Daar is nu stempelen en scrappen bijgekomen. Dat vind ik nu wel het leukste om te doen. Ik hoop dat je mijn blog leuk vindt en een reactie is altijd welkom.woensdag 10 augustus 2016

ATC-kaartjes

Hallo allemaal,

Op dit moment ben ik heerlijk aan het genieten van de vakantie. Dat betekent dus extra tijd voor mijn gezin en dus helaas niet zo veel freubelen. Maar ja dat komt straks wel weer. Vandaag heb ik voor jullie 2 ATC-kaartjes die ik al een tijdje geleden gemaakt heb.


Voor de basis heb ik de witte en zwarte ATC kaartjes gebruikt. Het witte kaartje heb ik iets kleiner gesneden. Ik heb eerst op het witte kaartje goosebumps gespoten. Dit gedroogd met de heattool en daarna het kaartje bewerkt met panpastel.

Van de Mask Art Grunge Dots heb ik 1 rondje uitgeknipt en de mask op het papier gelegd. Het open rondje heb ik ingekleurd met gele panpastel.

Dan van een apart papier de rand afgescheurd en op het kaartje gelegd. Daarna de onderkant bewerkt met panpastel, kleur groen.

Daarna de Mask Art Stars erop gelegd en de sterretjes met witte inkt en dauber wit gemaakt.


Bij dit ATC kaartje heb ik onderaan een gedeelte van een Noor! Design stempel gebruikt.


Bij dit ATC-kaartje heb ik de nieuwe kerststempelset van Noor! Design gebruikt.

Ik hoop dat ik je een beetje heb kunnen inspireren.

Dan wens ik je nog een hele fijne dag en tot de volgende keer!

Liefs,


2 opmerkingen:

  1. Wow Monique die zijn echt wel prachtig !
    Heb ook panpastel staan en zal dit ook eens uitproberen .:)
    Fijne vakantie geniet ervan !
    Groetjes Doris

    BeantwoordenVerwijderen