Over mij

Hallo, Wat leuk dat je mijn blog komt bekijken. Laat ik me eerst even voorstellen. Ik ben Monique, woon samen met Gert en heb 2 zoons Robin en Thijmen. Van jongs af aan ben ik altijd wel creatief geweest. Haken, breien, borduren, textiel schilderen en sinds 2011 helemaal verslaafd aan kaarten maken. Ik ben begonnen met borduren en 3D. Daar is nu stempelen en scrappen bijgekomen. Dat vind ik nu wel het leukste om te doen. Ik hoop dat je mijn blog leuk vindt en een reactie is altijd welkom.zondag 1 mei 2016

Dutch Doobadoo Sketch Challenge #15

Hallo allemaal,

Alweer een nieuwe maand, dus ook een nieuwe Sketch Challenge bij Dutch Doobadoo. Hebben jullie ook zo genoten van de vorige sketch? 
We gaan snel aan de slag met de nieuwe!  
Dat een sketch ook goed te combineren is met Swing Art willen we deze keer eens laten zien. Deze super leuke modellen hebben ook lekker wat ruimt om mee aan de slag te gaan!

En dit is dan mijn voorbeeld geworden.


De basis heb ik overgenomen uit wit cardstock en daarna uit designpapier (Reprint). Het plaatje (van Syta van Gelder) heb ik geplakt op een Noor!Designmal en ribbelkarton. 


Linksboven heb ik de Paper Art Sterren geplakt. En bij de bloemen mochten natuurlijk de Kraft Art bladeren niet ontbreken.

Dutch Doobadoo Paper Art Stars
472.948.005

Dutch Doobadoo Craft Art Leaves 2
479.002.009Aan de rechterkant heb ik naast het boompje van Noor! Design een Paper Art Lantaarn geplakt. 

Dutch Doobadoo Paper Art Lantaarn
472.948.011


Rechtsboven de lantaarn heb ik de leuke kerstklokken geplakt. Die komen uit de Kraft Art Christmas.

Dutch Doobadoo Kraft Art Christmas
479.002.012

Je kunt meedoen met onze challenge tot eind mei 2016 door een foto van je creatie te plaatsen in onze Dutch Doobadoo Challenge groep op Facebook.


Heb je geen Facebook, dan kun je een foto van je creatie inclusief je naam mailen naar: joyce.martens@noortje-design.nl.

En natuurlijk hebben we aan deze challenge ook weer een leuke prijs verbonden. We kiezen  na 31 mei met random de winnaar (wel zo eerlijk, dan maakt iedereen evenveel kans) en de winnaar krijgt van ons een Dutch Doobadoo prijzenpakket.

We hopen dat jullie allemaal mee doen met de Dutch Doobadoo Challenge. Heel veel succes!

Liefs,
1 opmerking:

  1. Prachtige kaart Monique !!
    Mooi plaatje ,wat een leuke sketch .
    Groetjes Doris

    BeantwoordenVerwijderen