Over mij

Hallo, Wat leuk dat je mijn blog komt bekijken. Laat ik me eerst even voorstellen. Ik ben Monique, woon samen met Gert en heb 2 zoons Robin en Thijmen. Van jongs af aan ben ik altijd wel creatief geweest. Haken, breien, borduren, textiel schilderen en sinds 2011 helemaal verslaafd aan kaarten maken. Ik ben begonnen met borduren en 3D. Daar is nu stempelen en scrappen bijgekomen. Dat vind ik nu wel het leukste om te doen. Ik hoop dat je mijn blog leuk vindt en een reactie is altijd welkom.woensdag 18 mei 2016

For You...

Hallo allemaal,

Afgelopen Pinksterdagen had Noor! Design een superleuke uitdaging: Black is such a happy colour. En laat ik  nu dus van uitdagingen houden.... Helaas heb ik hem niet af kunnen krijgen met de Pinksterdagen. Dit is dan mijn creatie van de uitdaging geworden.


Voor de basis heb ik de gave Shape Art Label Eurolock gebruikt. Deze heb ik overgenomen uit zwart cardstock. Daarna een maatje kleiner uit wit cardstock en nog een maatje kleiner uit designpapier van Noor! Design.

De randen van het zwarte cardstock en designpapier heb wat wit gemaakt met de Dutch Doobadoo witte gesso.

De stempel heb ik gekleurd met de Brushmarkers. Wat kleuren die toch fijn! Dat had ik niet verwacht, was wel heel nieuwsgierig hiernaar. Na de beurs in Den Bosch uitgeprobeerd en ik was om hoor! 

Shape Art Label Eurolock
470.713.132


Dutch Doobadoo Gesso White
870.002.010


Op de zwarte vlinder (Noor! Design) heb ik de Paper Art vlinder geplakt. Ik vond het wel een leuk contrast zo.

Dutch Doobadoo Paper Art Butterfly
472.948.007Ook hier heb ik nog een vlinder van Noor! Design geplakt. En daar bovenop weer een Paper Art vlinder.

Linksboven heb ik nog wat parels gemaakt met de Dutch Doobadoo Pearl Pen White. Altijd leuk om te gebruiken om een "leeg" plekje op te vullen.

Dutch Doobadoo Pearl Pen White
870.003.010De bloemetjes heb ik gemaakt met de Floral Flourishes mallen van Noor! Design. In het midden van de bloemetjes heb ik parels gemaakt met de Pearl Pen White. En ja, zoals je ziet was ik een beetje ongeduldig en heb niet gewacht totdat ze goed gedroogd waren. Bij de rechterbloem heb ik de parel per ongeluk aangeraakt en ja, daar kan die niet tegen hihi. Volgende keer toch meer geduld hebben dus....

Bij de bloemen heb ik nog de Dutch Doobadoo Paper Art blaadjes geplakt. 

Dutch Doobadoo Paper Art Blaadjes
472.948.002Ik hoop dat ik met dit kaartje je een beetje heb kunnen inspireren. Als je vragen hebt, mag je ze uiteraard stellen!

Ik wens je nog een hele fijne dag en natuurlijk wil ik je ook bedanken voor de leuke reacties.

Liefs,1 opmerking: