Over mij

Hallo, Wat leuk dat je mijn blog komt bekijken. Laat ik me eerst even voorstellen. Ik ben Monique, woon samen met Gert en heb 2 zoons Robin en Thijmen. Van jongs af aan ben ik altijd wel creatief geweest. Haken, breien, borduren, textiel schilderen en sinds 2011 helemaal verslaafd aan kaarten maken. Ik ben begonnen met borduren en 3D. Daar is nu stempelen en scrappen bijgekomen. Dat vind ik nu wel het leukste om te doen. Ik hoop dat je mijn blog leuk vindt en een reactie is altijd welkom.dinsdag 1 september 2015

Dutch Doobadoo Sketch Challenge

Hallo allemaal,


Daar is dan de 7e Sketch Challenge. We vinden het geweldig dat jullie zo enthousiast mee doen! We willen jullie ook bij deze mallen graag een beetje op weg helpen in de opbouw van je project.


Deze keer hebben we weer voor een Shape Art mal gekozen. Het is deze keer het ster model geworden. Ideaal voor kerst en andere thema's.


En dit is mijn voorbeeld geworden:


De basis van de sterren heb ik uit wit cardstock geknipt en gemat met designpapier van Studio Light (winterpapier van vorig jaar). De strook in het midden heb ik geknipt uit kraft papier en ook designpapier van Studio Light La Provence.

In het midden heb ik een cirkel geknipt uit kraft papier. Voor de cirkel heb ik de Shape Art Cirkel gebruikt. De stempel is een kant-en-klaar plaatje.

Achter de 2e ster in het midden heb ik links de sterren randmal van Noor! Design geplakt. Die heb ik doormidden geknipt.

Dan achter het plaatje rechts een stukje ribbelkarton met de winter mal van Noor! Design. En onderaan het leuke sleetje, ook van Noor! Design.

Op het sleetje en winter heb ik nog wat sneeuw gelegd. En op het plaatje en de handschoenen nog het gaven foambal clay van Craft Emotions. 

De blauwe sterretjes op het plaatje komen uit de sterren randmal.

Je kunt meedoen met onze challenge tot 30 september 2015 door een foto van je creatie inclusief je naam te plaatsen onderaan dit bericht bij Mr. Linky op ons Dutch Doobadoo.

Heb je geen blog, dan kun je een foto van je creatie inclusief je naam te mailen naar: joyce.martens@noortje-design.nl.

En natuurlijk hebben we aan deze challenge ook weer een leuke prijs verbonden. We kiezen na 30 september met random de winnaar (wel zo eerlijk, dan maakt iedereen evenveel kans) en de winnaar krijgt van ons dit prijzenpakket:


470.713.585 Dutch Doobadoo Dutch Card Art Stropdas      470.713.586 Dutch Doobadoo Card Art Auto

We hopen dat jullie allemaal mee doen met de Dutch Doobadoo Challenge. Heel veel succes!

Liefs,

Geen opmerkingen:

Een reactie posten