Over mij

Hallo, Wat leuk dat je mijn blog komt bekijken. Laat ik me eerst even voorstellen. Ik ben Monique, woon samen met Gert en heb 2 zoons Robin en Thijmen. Van jongs af aan ben ik altijd wel creatief geweest. Haken, breien, borduren, textiel schilderen en sinds 2011 helemaal verslaafd aan kaarten maken. Ik ben begonnen met borduren en 3D. Daar is nu stempelen en scrappen bijgekomen. Dat vind ik nu wel het leukste om te doen. Ik hoop dat je mijn blog leuk vindt en een reactie is altijd welkom.maandag 7 september 2015

Ik vind je lief

Hallo allemaal,

Vandaag mag ik jullie weer een creatie laten zien op ons HobbyVision blog. Voor de basis van deze kaart heb ik de Dutch Doobadoo Shape Art Teardrop gebruikt.


De grootste maat van de Shape Art Teardrop heb ik uit het Kraft papier genomen, een maatje kleiner uit crème kleurig papicolor papier en nog een maatje kleiner uit het prachtige designpapier van Maja Design. 

Dit alles heb ik op elkaar geplakt met de hele fijne alleslijm van Dutch Doobadoo. De randen heb ik eerst nog bruin gemaakt met Distress Inkt Brushed Corduroy. Daarna de randen nog ruw gemaakt met de distresser. Nadat alles op elkaar geplakt is, heb ik er nog een stuk kant over de lengte erop geplakt.

Bovenaan de kaart heb ik de vlinderrand van Noor! Design geplakt. Die is gestanst uit crème kleurig papicolor en de vlinder nog apart uit designpapier van Maja Design. In het midden van de vlinder nog een paar pareltjes geplakt.


Het plaatje komt ook van het designpapier van Maja Design. Ook de rand van het plaatje heb ik eerst bruin gemaakt en daarna ruw gemaakt met de distresser. Rechts van het plaatje heb ik een harten Noor! Design mal geplakt. Die heb ik uit kraft papier gestanst en het middelste gedeelte ook uit het designpapier van Maja Design.


Op het hart heb ik nog de Dutch Doobadoo Paper Art Strik geplakt. Daaronder nog de Dutch Doobadoo Label Art met een Dutch Doobadoo Cardboard Hartje erop.


Links van het plaatje heb ik de rozenmal van Noor! Design geplakt. De mal heb ik eerst uit crèmekleurig papicolor gestanst en daarna nog een keer uit het designpapier. De bloemen heb ik uitgeknipt en met een smalle 3D foam blokje erop geplakt.

Onder de rozenmal heb ik een mal van Crealies geplakt. Ook deze is uit designpapier gestanst.


Bij de bloementoef heb eerst de Creative Expressions mal Trailing Ivy (= de klimop) opgeplakt. Dez set bestaat uit 2 klimop mallen. Daarna nog een mal van Creative Expressions, Blossoming Branch. Deze heb ik uit crèmekleurig papicolor gestanst en de bloemetjes uit designpapier. Deze set bestaat uit 2 mallen bloementakjes en 1 mal voor de bloemetjes. 

Daarna heb ik er nog blauwe, rose en witte bloemetjes bijgeplakt.

Ik hoop dat ik jullie hiermee een beetje heb kunnen inspireren. Heb je nog vragen? Stel ze gerust hoor!

Dan wens ik je nog een hele fijne dag en tot de volgende keer!

Liefs,
De artikelen die ik gebruikt heb, zijn te bestellen in de webshop. Door op het plaatje te klikken, kom je direct bij dat artikel in de webshop terecht:

Dutch Doobadoo - Shape Art - Frames teardrop  Dutch Doobadoo - Label Art A4 - Every day labels  Dutch Doobadoo - Cardboard - Harten  Dutch Doobadoo - Dutch Hobby Glue  Stansmal - Crealies - Decorette no 10 - Fantasy 2  Noor! Design - Blauwe mal - Rozenhoek  Noor! Design - Cutting & Embossing stencil - Blauwe mal - Open Hart met vlinder

Noor! Design - Blauwe mal - Rand vlinder    Dutch Doobadoo - Paper Art - Scatter Bows  Scrappapier Maja Design - Summer Crush - Dancing the Bop  Scrappapier Maja Design - Summer Crush - Long summer nights  Stansmal Creative Expressions - Craft Dies - Trailing Ivy

Stansmal Creative Expressions - Craft Dies - Blossoming Branch  Joy! Crafts - Kraft papier A4

1 opmerking:

  1. Prachtige kaart Monique,
    Mooie accentjes het strikje is zo een dotje .
    Groetjes Doris

    BeantwoordenVerwijderen